Dengesiz Teklifler

5 6 yildir takas veya al sat isleri yapiyorum. Cok absurt teklifler geldi ama bir tanesi varki ustunden yillar gecmis hala unutmamisim :D
Ibanez jem 7v modelini satiyorum o zamanlar daha ucuzdu tabi 2500e filan gidiyordu ikinci elde. Bende oyle bir rakama koymustum. Elemanin biri mesaj atti:
Abi kore ibanez rg370 arti marshall mg15cdr arti boss ds 2 vereyim 100 lira da para vereyim kargolar da benden.
Edit: Kargolari da karsiliyor allah razi olsun :D
 
Sıfırı 750 lira olan gitarın fiyatını indire indire 300'e getirmişim, adamlar hala geliyor "150'ye bırak alayım" derdinde. Ters cevap verince de biz kabahatli oluyoruz.
 
Böyle abuk sabuk tekliflerin sadece Türkiyede olduğunu sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Almanya' da Jackson RR1 gitara 700€ teklif eden oldu, o paraya bulursan bana da haber ver bende alayım diye cevap verdim. Cevap gelmedi utanmışmıdır bilmiyorum.
 
Buyur RR1 ile kafakafaya les paul studio teklif etti. Yani böyle teklifler sadece Türkiyede olmuyor. En son dayanamayıp benimle dalga mi geçiyorsun yazmışım ki daha da usteledi bu adam.
p1DZ6j3mj
 
"çift muhabbet kuşu ile takas düşünürseniz konusalım.1 metrelik kafes vs hersey mevcut..." şuan aldığım bi haberi sizlerle paylaşmak istiyorum :)
 
Geri
Üst