OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

Şu albüm işi bir başlasın hayırlısı ile :)
güzel gelişmeler teklifler devam ediyor bizi heyecanlandırıyor... :) GAzlıyor...

Haftaya yine oradayız... Görüşelim :)
 
gaz iyi olur albüm daha iyi olur :D gazlarım ben sizi bitince gazınız deyin bana.biz çarşamba odtüdeyiz 15.30 da gelin olm izleyin.gerçi sen bıkmışındır bizim performanslardan ama :D neyse gelin yinede içeriz en olmadı :D selametle kolay gele
 
efendim.. geldik destekledik.. odtüden girmek biraz zor oldu almadılar falan.. geç geldim o yüzden.. Elimizde birayla bizzat sahnedeydik efendim.. Güzeldi coştuk eğlendik daha nice organizasyonlara.. başarılar dilerim..
 
arkadaşlar ben izmirdenim gelmek istiyorum hem bu güzelim grubu izlemek hemde diğer şehirlerdeki üyelerle tanışmak isterim yanlız bir kaç sorun var 1-16 yaşındayım 2-oraya nasıl gidicem 3- tek başıma gidemem izmir buluşmasına yazayım ama ne derler bilmiyorum bana bi çare
 
izmirden otobüs kaldırmak istiyoruz safranbolu için ama talep olması lazım.yas sorunu yok sadece talep sorunu var.bu arada pazartesi grup elemanlarıyla konuşup halledecez belgeleri.
 
arkadaslar geçenlerde aldığımız bir hücum kaydı upload ettik. Konserde dinleyemediniz ama bizim forum başlığında linkler var oradan dinlerseniz sevinirim.
 
heyoooo aslan overdose kardeşlerim, sanırsam konser kesinleşti, bizim yerimize ADD belgeleri halletmiş.....en sonunda birlikte sahne alabileceğiz :D :D :D nası sevindim anlatamam, birden üstüme bir canlılık geldi bir sevinç geldi mutluluktan sarhoş oldum hıck!!! :LOL: :LOL:
bu arada kitaristinizin gelmesini ben de dört gözle beklemekteyim, armoni kitapını alacağım kendisinden, tabi bir de odtü konserinizin kaydını da istiyorum....ya hikmet çekip getirsene bana o konseri.....
 
safranbolu süper geçti.yani ben daha iyisini beklemiyordum oradan.çok daha iyileriyle beraber olmak üzere.destekleyen herkeze çok teşekkür ederim.çok eğlendim hatta şuan hiçbiyerim tutmuyor ve ensem kızardı :p
 
harikasiniz hafif keles olduk amele yanigi ile..dogrusun!

herkes sizi istiyor hala..bunu da burdan soyliyim..ank tayfasina da cok buyuk tesekkurler yollayalim.destek icin..pogo icin..eywallah :twisted:
 
**ulan o ne sahnedir öyle yav..2 dakka durmuyo ki adamlar..ben izlerken yoruldum şerefsizim..bi ara dedim ahanda kamyon çökecek..olm tebrik ettim ha..bizim elemanlar da mona lisa gibi çalıyolar şerefsizler..keşke gelselerdi de görselerdi performansınızı :)

**bassçınıza bi askı alın olm .adam askı takmaktan çalamadı doğru düzgün..şööle bi kastım başka bi eleştri yapıyım sırf pislik olsun diye ama bişey bulamadım valla..baraka organizasyonunda endişelerim vardı..şimdi daha rahatım..

**tebrikler tekrardan..21 haziranda beraber tepiniriz..
 
Geri
Üst