Blackstar Drive'ına En Yakın Pedal

Evet değerli büyükler..
Olay ton olunca bence zor bir konu ile karşınızdayım.
Benim gibi çaldığı drive pedalı sayısı 15i geçmeyen birinin aksine bu forumda 100ün üzerinde pedallar denemiş insanlar var.
Ben blackstarın ISF'i american tarafta olan drve karakterine hastayım. HT5i sattım. HT20 alacağım ama kafadan bi 8-9 ay sonra.
Bu arada bu karaktere gerçekten çok yakın olan drive (daha doğrusu distortion) pedalları aramaktayım.
Buna Amerikan sound mu denir? Marshall'ın eq ile amerikana çekilmiş hali midir nedir? Nasıl bir tondur neye yakındır ben bilmiyorum.
Blackstarın pedallarını denedim. HT serisi var lambalı, bi de LT serisi. HT serisi lambalı ve yaklaşmışlar diyebilirim. Ama HT Dist biraz daha farklı karakterde bi pedal daha geniş rangeli diyelim amfiye göre. Gene baya yakın ama soundu. LT Dist ise HT'dende uzak ve çok kompreslenmiş basık soundlu basları zayıf cılız pekte beğenemediğim bi pedal.

Siz hangi pedalları önerirsiniz blackstar sounduna en yakın bu karaktere en yakın?
 
Son düzenleme:
.... HT serisi var lambalı, bi de LT serisi. HT serisi lambalı ve yaklaşmışlar diyebilirim. Ama HT Dist biraz daha farklı karakterde bi pedal daha geniş rangeli diyelim amfiye göre. Gene baya yakın ama soundu. LT Dist ise HT'dende uzak ve çok kompreslenmiş basık soundlu basları zayıf cılız pekte beğenemediğim bi pedal.....

HT serisi var lambalı, bi de fakirler için çıkardığı LT serisi var :D
 
[QUOTE="hackeiommi, post: 943049, memberdrive'ınaAl ucuza bir Boss MT2, ADD Plus'a modlat. Hiç başını ağrıtma :)[/QUOTE]
Abi MT2 ne kadar yaklasabilir blackstar drive'ına modlamayla? :)
 
Geri
Üst