Aktör Robin Williams'ın Vefat Ettiği Açıklandı

Son bir senedir 3 oldu bu benim için: James Gandolfini, Philip Seymour Hoffman, şimdi de Robin Williams. Zamansız giden müthiş oyuncular hepsi de. Ne diyelim, Allah rahmet eylesin.

Bu arada şaka gibi bir gerçeği belirtmek hoş olmayacak ama, Ramsey de daha geçen kitledi City'ye. Talihsiz efsanesi devam ediyor sanki.
 
Çok üzüldüm az önce haberlerde görünce. En sevdiğim aktördür Robin Williams.
"Dead Poet's Society" (Ölü Ozanlar Derneği) ve "Good Will Hunting" (Can Dostum) ile öylesine etkilemişti ki beni. Amerikan kültürü ve edebiyatı okuduğum üniversite yıllarımda derslere karşı yaklaşımımı ve bakış açımı değiştirmişti. "Good Morning Vietnam" filmindeki o müthiş performans belki de hastası olduğum rock müziğin temellerini daha da bir merak ettirmişti bana. "Bicentennial Man" filmindeki rolün hakkını öyle güzel verdi ki insan olarak bizi farklı kılanın ne olabileceğini çok güzel sorgulattı.
Çok farklı karakterleri en ufak bir ayrıntıyı bile kaçırmadan, hakkını vererek canlandıran bir aktördü. Nur içinde yatsın, toprağı bol olsun.
 
Her zaman çocuksu bir yanı olan müthiş bir aktördü ve de aşırı hassas duyarlı yapısı onu kırılganlaştırmış o da alkol ve uyuşturucuya sığınmıştı ,normalde dışardan bakınca dört dörtlük bir yaşamdı gözüken 2 nci evliliğinden 2 çocuğu daha olmuştu robert de niro ile ortaklaşa açtıkları bir restorantı da vardı oyunculukta zirve yapmış , maddi manevi çok fazla şeye sahip bir insan dışardan bakılınca ama kimbilir iç dunyasında ne fırtınalar yaşıyordu.Işıklar içinde yatsın .Ben bu defa onun yerine anons ediyorum goood morning wietnam ....!!!1
 
Geri
Üst