Bilgisayarım Açılmıyor

Birinci dediğiniz için belgelerim ve masaüstünün kesin gittiğinden eminim, onlar gitmese dahi registry gidiyor. Kurulu herhangi bir program yeniden kurulmak zorunda. Bunlar da zahmetli. Şifreli windowsu diğer Pc ile açmıştım fakat dosyalar erişim engellendi yazısıyla erişime kapanmıştı. Daha sonra eski Pc den şifreyi kaldırınca görebilmiştim. Belki daha kolay geliyor diye öyle bir çözüm düşünmüş olabilirsiniz ama söylediğim yöntem 3 dakika sürmeyen %90 işe yarayan bir yöntemdir. Tabi herkes kendine göre en kolayını yapmalı.

O vakit emin olmayın, çünkü ben gitmediğini kesin ve %100 olarak söyleyebilirim. Programlar tabii ki yeniden kurulmak zorunda, o başka bir şey ama belgeler-masaüstü vs gibi yedekleme gerektiren fotolar, kurulmamış programlar silinmez.

Erişim engellenme sorununu nasıl aşacağınızı üstte anlattım.
 
Mesajlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim, günlerdir eve gelemediğimden yazamıyordum. Hdd sıkıntısız açılıyor başka bilgisayara takılınca, öyle verileri alacağım. Ramleri teker teker denedim olmadı. Zaten artık tarihini doldurmaya başlamış bir notebooktu. Yeni bakıyorum şu aralar, öğrenciliğin verdiği maddi kısıtlamayla i5 işlemcili modellere bakıyorum. Kafamda 1-2 model belirdi. Sizlerle de paylaşmak istedim.

1- Dell Inspiron 7537 - s21f65c : https://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s21f65c-laptop

2- Asus x550 serileri (bununda da i5 olanlarından) (bu iki seçeneği freedos almayı düşünüyorum)

3-Victor Gaming Computer : bu ne diyebilirsiniz keza bende öyle demiştim. İlginç bir marka, özelleştirilebilirlik mottoları. Parçaları değiştirmek inanılmaz kolay görünüyor. Toplama masaüstü gibi toplama laptop olarak düşünülebilir. Tek bir firmanın ürünleri değil de, içerisinde bir çok firmanın parçaları mevcut. Ayrıca yukarıdaki seçeneklere nazaran hdd boyutu daha fazla(deviriyle birlikte) ve full hd ekrana sahip. Ayrıca kasa içinde ayrıca bir hdd/ssd slotu daha var. Bunlar çok cazip geliyor ama bakalım artık.

Sizinde sunacağınız tekliflere açığım arkadaşlar, fiyat aralığı 1500-2000 tl arasında. Çok olmasa da oyun da oynayan biriyim(ultra mod olmasa da ultra ilehigh mod arası bir şey ararım ve LOL oynarım). Onun dışında Photoshop Cs, after effects gibi programlar kullanıyorum.
 
Geri
Üst