Emg Alexi Laiho Alx Set Hakkındaki Görüşleriniz

EMG Alexi Laiho ALX Set parasına değer bir manyetik midir ? Bu manyetikteki booster ciddi anlamda tona bir katkı sunuyor mu ? Emg 81 de seçenekler arasında ancak şu an 81 kullandığım için farklı bir manyetik denemek istiyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Evet dediğin gibi pasif bir manyetik 57/66 ya da bir bakayım. Merak ettiğim bizzat kullanan biri evet o booster gerçekten fark yaratıyor gibi bir yorumdda bulunacak mı ? yoksa ticari bir şey mi ?
 
bende çok merak ettim umarım kullanmış biri görüşlerini yazar...
alttaki videoda alexi kendisi açıklıyor olayı...push pull sistemli gain boost muş ve kendisi sürekli açık tutuyormuş...3 band eq ile kendi tonunuzu yaratabilirsiniz diyor ama eq nun nereden ayarlandığını göstermiyor...push pull sistemi ile çalıştığına göre sürekli pull olarak durması bana saçma geldi açıkcası...aktif gibi güçlü olsun ama cleanlerde ya da bazı leadlerde pasif gibi de kullanabileyim mantığı benim çıkardığım ama gerçek yorumu kullananlar daha doğru yapacaktır tabii ki...

 
EQ potansın hemen altında. Yani arka kapağı açınca potansın altında görülen ve tırnakla hemen değiştirilebilen ufak 3 adet switch var. Yani oradan istenilen lezzete göre ayarlanabilir. Ben zamanında Jackson için Amerika'dan ısmarlamıştım ama potans kargoda hasar gördüğü için iade edilmişti.
Bu setin yani manyetik + potansın tek artı özelliği potansı. Yoksa manyetik sıfırı Zuhal'de 140 TL.ye satılan EMG HZ H2 köprü manyetiği. Bu arada bu manyetiği (EMG HZ H2) set olarak bilhassa 90'lı yıllardan bu yana müzik yapan bazı metal grupları da kullanmaktadır.
 
Geri
Üst