livorno

Evet sol görüslü taraftar kitlesine sahip,lucarelli de öyledir....
Fasist taraftar kitlesine sahip olan lazio ile büyük bir rekabet icindedirler....
 
Lucarelli'nin İtalya Milli Takımı'nı "Benim Milli Takımım Livorno" diyerek siyasi görüşleri çerçevesinde reddettiği rivayet edilir, ne derece doğrudur bilemeyeceğim ama böyle bir olay bir "sporcunun" mental olarak bittiği andır işte..

Yoktur daha ötesi..
 
oynadigi ust duzey takimlardan ki bunlarin icinde valencia da var daha dusuk bir para alarak oynadigi livorno ya geldi ve o geldiginde livorno 2.ligdeydi boyle bi adam birakip gitmez bence
 
AS Livorno, Diyarbakırspor'u Kardeş Takım İlan Etti

İtalya Serie A Ligi takımlarından AS Livorno, Diyarbakırspor'u kardeş kulüp ilan etti.

Diyarbakırspor, Serie A Ligi takımlarından AS Livorno'nun resmi internet sitesinde kardeş kulüp olarak gösterildi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Diyarbakırspor Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyesi Bekir Örtücü, Diyarbakırspor'un bunu hakettiğini belirterek "İtalya'nın ünlü kulübü olan Livorno ile kardeş takım olmak güzel bir olay. Gerek kendi sitemizde gerekse Livorno takımının sitesinde her iki takımıın taraftar resimleri bulunuyor. İlk etapta Livorno taraftarlarının Diyarbakırspor'un maçlarını izlemek için Diyarbakır'a davet edeceğiz" dedi.

Aynı zamanda İtalyan Komünist Partisi'nin (PCI) de kurulduğu bir liman ve işçi kenti olan Livorno’da AS Livorno takımı, endüstriyel futbola karşı muhalif duruş sergileyen ilerici bir taraftar topluluğu ile de tanınıyor.

Kaynak: www.sendika.org

:) Süper lan..
 
spora politika bulaştırmak kadar tiksindiğim bir olay yoktur,sırf o yüzden canım Fenerbahçemden bile 1 sezon ayrı kaldım zamanında.

pardon vardı ya, bir de dini bulaştıranlardan tiksiniyorum hatta bundan maddi manevi destek sağlayanlardan.
 
Livornomuz kötü başladı sezona ama giderek toparlıyor. Tristan takıma alışmaya başladı, ikinci yarıda orta sıralarda bir yer ediniriz sanırım.
 
Geri
Üst