Doğa Katliamını Durdurmak Için Imzanıza Ihtiyacımız Var..

Boyle duyarli paylasimlari gormek gercekten cok guzel herkes kampanyaya katilmali ben facebooktan herkese yolladim,fenerbahce galatasaray geyiklerinden cok daha faydali tesekkurler
 
Bilmem ne madeni için... hep aynı klasik geyik. Çıkardıkları madeni de adam gibi fiyata satsalar. Bir madenden çıkartılan kromu taşıyan şöforle konuştum doğu'da bulunduğumda 2-3 ay önce 25 dolar /ton diyordu krom için. Düşünebiliyor musunuz ? 25 dolara 1 ton krom... neymiş işlenmemiş. Lan Tefal fransız markası işliyor satıyor maksimum 400-500 gr krom kullandığı düdüklü tencereleri 1500 tl ye ? Bir düdüklü tencere,araba cantı,hadi onu da geçtim krom vida lan Alah'ın viadsını yap.. yapamıyon mu ? yok mu teknolojin ? İlk 10 ekonomineye elimizdeki kromun tonunu 25 dolara satarak gireriz artık.

Al bu da bonusu olsun. Platinli platinli..

http://www.zaman.com.tr/ekonomi_turkiyeden-krom-alana-platin-bedava_632832.html

Ayrıca: Krom cevheri içinde yer alan platin grubu elementlerden osmiyum yüksek sıcaklıkta gaz halinde bulunur. Bu sıcaklık 600 santigrat derecenin üstündedir. Osmiyuma geleceğin enerjisi gözüyle bakılır ve şu an itibarıyla değer biçilememektedir."

Bu haber daha 2008'in haberi. Paladyum ise 2014 (bu yıl) tam %55 fiyatı artmış. Yatırımcısına en çok kazandıran madenmiş. Bizim kromların içinde paladyum da var. Platinin değeri ise altının 3 katı. Ne diyeyim Allah sizin.. neyse..

İmza attık da işe yarıyor mu bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Biz Doğa Ana'ya saygımızı sunalım, varsın Mangır Baba'ya tapanlar umursamasın. Bu imzaya sadece kuru tepki gibi bakmayın. Bu, yüzbinlerce yıldır bizi besleyeni, var edeni kavle almakla, vefa göstermekle de ilgili.
 
Geri
Üst