El Yapımı "kütükten Gitar Standı" ... Ortam Malı Ayrıcalığıyla :)

Akıl kârı değil hocam böyle işler. hani alet edevat varsa uğraşında ; gidip bi dükkana 30-40 liraya almak varken bu kadar eziyet çekmeyin :) ha heveslisinizdir, benden daha iyisini yapacağınızı düşünüyorsanız buyurun benimkisi size fikir olsun.. :) ama "fikir" sadece. Sorumluluk kabul etmem :) !!

YARDIMCILARIM :cool:
WWdLGL.jpg


32dnp4.jpg

O ÖCÜ GİBİ ÇIKAN VİDA SİZİ ŞAŞIRTMASIN, KABLOYU ONA ASIYORUM :)
REqlOj.jpg

WITHOUT MY GUITAR :)) (ŞEYTAN YOK ARAMAYIN.. EVET O BENİM BACAĞIM :D )
pvLpGL.jpg

GÜDÜMLÜ TERLİK WAS HERE :hungover:
kZlyXm.jpg

KLAVYEYİ KAVRASIN DİYE EĞİMLİ YAPTIM KISA YERİ.. ONUN İÇİNDE Bİ VİDA FEDA ETTİK. :cry:
NY7ROP.jpg


DEDİĞİM GİBİ 3-4 ALETLE BU TÜR ŞEYLER YAPABİLİRSİNİZ. HANİ ELİNİNDEN GELİYORSA ÇOK DAHA MANYAK ŞEYLER OLABİLİR. AMA BAŞLAYACAKSANIZ SONUNU GETİRİN VE TEMİZ ÇALIŞIN. YATARKEN NAZİK YERLERİNİZE VİDA BATMASINI İSTEMEZSİNİZ :facepalm: ( LAN BU İFADELERİ SEVDİM HAA ")
 
Swirlig neyse de bu hakikaten tehlikeli proce be yaa. Heveslenip deneyen olur da gitarı kırar ederse "Adresini ver .....(buraya sinkaflar gelecek)" türünden mesajlar yağabilir hesabına :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Swirlig neyse de bu hakikaten tehlikeli proce be yaa. Heveslenip deneyen olur da gitarı kırar ederse "Adresini ver .....(buraya sinkaflar gelecek)" türünden mesajlar yağabilir hesabına :)
"adres ver lan " diyipte ağzını tutup "abi beni yanlış anladın yaa","ben öyle demek istemedim" diyen sürüyle insan tanıdım. işler pisleşirse ben zaten çöpçüyüm :D .. Gelsin temizlerim ;)

Dediğim gibi abi akıllara zarar işler bunlar. hani elimden ne gelicekse yapayım dedim . en son bu oldu. en önemlisi sorumluluk almıyorum :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Yakındanda gördüm gayet başarılı olmuş. Hatta her tarafının swirling olmamış olması daha bile iyi olmuş bence. :)
abi onu ayarlayamadım ama pickguard gerçekten renklere uyması olayı bir nebze kurtarmış oldu. ancak ne var ki arka taraf için aynısını söylemeyeceğim :D

bu arada cümlenize hayran kaldım : "swirling olmamış olması daha bile iyi olmuş" :ROFLMAO:
 
Evet sayın @Alinon , neden ortam malı?

Bu ortam malı geyiği ne yaw

Bu arada gerçekten çok temiz işçilik, built like a rock!

hocalarım, yaş ve çevrem itibariyle medeni cesaretimin yüksek olmasınında kayda değer katkısıyla(oh lan gir konuya artık :)) yaptığım hareketlerden dolayı arkadaş çevremde malesef "ortamda mallaşan" yani "ortam malı" tabiri çıktı. heh onlar için sorun yok çünkü bir takım literatürlere sahip insanlar ve benimde öyle olduğum göz önüne gelirse, sadece bir yakıştırmadan öte değil.

evet bu felsefik cevap için, anlayabilmeniz için kolay gelsin :)
 
kütük derken ağaçtan,tahtadan bahsettiğimi anlamış olman lazımdı.
bu kafayla mutluluklar dilerim. :)
Forumda yazdığın şeylerden anladığım kadarıyla ve eğer profilinde yazılı olan yaşın doğru ise ki bence doğru;
Terbiyesiz bir ergen olduğun açık.Bundan başka cevap vermeye niyetim yok.Hangi ara sen-ben kıvamına gelip "bu kafayla mutluluklar dilerim" seviyesine inebiliyosun yada ancak o seviyeye çıkabiliyosun aklım almıyor.
Hadi iyi günler.
 
Geri
Üst