Behringer V-tone Gm212

slm arkadaslar ben şu an marshall amfi kullanıyorum fakat 10wattlık..bu yüzden yeni bir amfi almayı düşünüyorum internetten baya bir arastırdım ve Behringer V-TONE GM212 (30watt) buldum..fiyatıda bana uygun geldi..zaten yurtdışından getirticem..yanlız bu amfiyi bir tek yabancı online müzik mağzalarında gördüm ve ingilizcem pek fazla yeterli olamadığı için bu amfinin özelliklerini sizlere sorucaktım..amfiyi görmek isteyen arkadaslar http://www.music123.com/Behringer-V-TONE-GM212-i156883.music bu linkten bulabilirler..sizden tek isteğim özelliklerini anlatmanız..ve eğer aranızda bunu kullanan veya daha önce kullanmış olan varsa hakkındaki yorumlarını merak ediyorum..şimdiden herkese çok teşekkürler ederim..
 
tam olarak bunu kullanmadım ancak bunun dijital efektli olanını kullandım ve sanırım daha yüksek wattlıydı(taksimde stüdyoda). ama gerçekten fiyatına göre çok güzel bir amfi eğer o sitedeki fiyattan alıcaksan düşünme derim şuan daha iyi bir alternatif gelmiyor aklıma. Hemde iki tane 12'' speakerı var..
 
ben gmx212 kullandım 2x50 watt-ve aldıım sesten pek tatmin olmadım,gittim sonra marshall 100dfx aldım o beni bayaa tatmin etti :) tavsyem gidip denemen-hangisinn sesini sewersen onu al internetten--behringer ler fiyatlarına göre iiler baya karar senn
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
arkadaslar söylediğim gibi yutdışından bir tanıdık aracılığıyla getirticez eğer olursa..evet netteki fiyata olacak peki Türkiye'den tünelden filan almaya kalksam ne kadar verilir bu amfiye kesin burda cok daha pahalıdırda siz olsanız en fazla ne kadar verirdiniz?yurtdışındaki tanıdığımız pek anlamaz bu işlerden ama illede denede al diyorsanız getirtmicem tünelden bakarım..he birde özelliklerini bilen arkadaslar varsa söylerlerse sevinirim..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
vaybe..o kadar kazık he..2sene yurt dışında kaldık Türkiye ne hale gelmişya..tamam abi hepinize çok teşekkür ediyorum..aranızda özelliklerini sayabilecek biri varsa sevinirim..sayamassanızda pazar gününe kadar tünele bir bakarım dediğin kadar varsa önümüzdeki hafta hafta amerikadan yada almanyadan almaya giderim..sesine bakmak için kendim giderim bu sefer..ama cidden üzüldüm bu Türkiyenin haline dışarda 150 dolar olan şey burada 400dolar oda tahminince yani..vaybe keşke geri dönmeseydim daha kârlı çıkardım.. :D :D
 
Geri
Üst