Blues Ve Rock N Roll Tarzı Için Amfi Tavsiyesi

S

seabee

Squier Affinity stratocaster gitarım ve Fender 10g amfim var. Boss Fender Bassman pedalı, Boss Fender reverb pedalı ve Boss blues driver pedalı alacağım. Ancak internette okudugum yorumlarda bu tip amfilerde pedalların verimli olmadığı yazıyor. Dolayısıyla amfimi degistirmek istiyorum. Tarzım blues ve rock n roll. Yani 50 ler ve 60 lar. Özellikle Chuck Berry. Seyahat eden bir insanım ve gitarı da daima yanımda taşıyorum. Gönül ister Blues Junior III almak ama hem ağır hem de valiz icin büyük. Benim problemim şu: valizde tasinabilecek, yurt disi seyahatlerinde 30kg kuralini ihlal etmeyecek. muzik tarzima uygun lambalı, hibrid veya transistörlü (tercihen lambalı) pedallarla uyumlu calisacak clean i güzel, Epiphone Casino veya Gretsch G5422 (uzun vadede alacağım) gitarla rock n roll tonlarını yakalayabileceğim, max 1000 tl limitli bir amfi. Italya, yunanistan, portekiz gibi akdeniz-dogu atlantik ulkelerinden veya istanbul izmir antalya gibi yerlerden temin edebilirim(denizciyim ve yurt dışından almak-bulmak sorun değil). Pedal kullanacağım için amfide efect ihtiyacım yok. High gain, hard rock, heavy metal tarzim değil, eğlencesine bile çalmayı düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Çok kararsız kaldım.
 
Fender gretanın pedallarla olan iletişimini beğeniyorum ama ben gezeyim tonumdanda ödün vermeyim diyorsanız Blackstar ht5 head kulaklıkla çok başarılı ,kayıt olayınızda var ise tadından yenmez bir hal alıyor.
Not: Ben modülasyon pedallar inputtan direkt girişteki hallerini beğenmediğim ht5 i tercih ettim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Haftaya italya cagliari deyim. Del maso diye bir müzik shop var. Fbm yi ve Bd2 yi oradan alacağım. Bu amfileride orada inceleyecegim.
 
Geri
Üst