Phılıps Shl3000bl/00 Almalı Mıyım?

G

galilo

Arkadaşlar Philips Shl3000bl/00 model kulaklıkların Nt mağazasında indirimde olduğunu öğrendim. Bugün yemekhanede bir çocukta da gördüm. Görünüm olarak fena durmuyor fakat tabiki en önemli kısmı kalitesi. İnternetde baktığım yorumar genelde olumsuz. Bir süre sonra kulak ağrısı yaptığından ve kablosunun kısalığından şikayet etmiş insanlar. Kullanan veya bilen tanıyan var mıdır bu kulaklığı?
Şuraya Link bırakıyorum. :)

http://www.nt.com.tr/kulaklik-mikrofon/philips-shl3000bl-00-kafabantli-orta-seviye-mavi.html
 
Arkadaşım philips'in kulaklıklarında anlamadığım bir ses seviyesi düşüklüğü var, belki direnci yüksektir deyip kulaklık amfisiyle dahi kullandım durum yine aynı. Bence sennheiser'ın uygun fiyatlı ürünleri var onları tercih edebilirsin, mesela kayıt yapmayacaksan yarı açık modellere bakabilirsin. örneğin hd407 tavsiye ederim 50 tl'ye kadar bulabilirsin ve kulağında varlığını bile hissetmeyeceğin kaliteli bir kulaklıktır...
 
malesef bunlar çok iş gören,müzik dinleme keyfi veren kulaklıklar değil.Eğer biraz daha para ekleyebilirsen, urbanearsın kulaklıkları var D&R ve teknosa da arasıra indirime girip 100tlye düşüyor.ama kalite olarak adamın aklını alır,on numara beş yıldız.
 
Geri
Üst