Grubuma Destek

Arkadaşlar 3 senedir aktif olarak çalışan bir grubum var. Yaşlarımız henüz 17-18-19 ve sizlerin desteklerinize ihtiyacımız var. Az da olsa burdaki insanlar bizi dinler, müziğimize yorum yaparsa bu bizim için büyük birşeydir. Grubumun adı The Cherry Pickers. Aşağıdaki linklerden bize ulaşabilirsiniz :)

Facebook: https://www.facebook.com/TCPBand?ref=hl
Twitter: https://twitter.com/CherryPickers_
Soundcloud: https://soundcloud.com/tcp-official
Youtube: http://www.youtube.com/user/bartuger/videos

Şimdiden hepinize teşekkür ederiz.
 
Grubunuza destek, evet ama böyle olmaz ki. Forumun belli başlı kuralları vardır. Bir başlığı bir kere açarsınız, insanlar sizi tanır. 3-5 başlık açarak olmaz bu işler.
 
Grup iş yapar bence. şu şarkı sizinse riffler falan orjinal, ne de olsa daha çok gençsiniz. grup kemik gibi birbirine kaynadıktan sonra daha başarılı işlerin çıkması da çok olası. kafanızı da kendi özgürlüğünüz ve müzikal kalitenizden başka şeylere takmamanızı öneririm nacizhane.
 
Şu soundclouddaki şarkıları bir dinleyelim bakalım!! Beğenmezsen söverim ama, demedi deme :D

Not: Küçük bir tavsiye. Başlık "Grubumuz TCP", "Yeni Bir Alternative Funk Grubu (veya Oluşumu): TCP" gibi bir şey olsa daha iyi olur bence. "Eternal Complaint" ve Far Away'i dinledim aslında, müziğiniz iyi bence. Oysa başlıktaki ifadede biraz özgüven eksiği var gibi dışarıdan veya yüzeysel bakınca.
 
Geri
Üst