Slipknot'ın Yeni Albümü: 5.the Gray Chapter (2014)

Albüm hakkında neler düşünüyorsunuz ?
cover326x326.jpeg


1. "XIX" 3:10
2. "Sarcastrophe" 5:06
3. "AOV" 5:32
4. "The Devil in I" 5:42
5. "Killpop" 3:45
6. "Skeptic" 4:46
7. "Lech" 4:50
8. "Goodbye" 4:35
9. "Nomadic" 4:18
10. "The One That Kills the Least" 4:11
11. "Custer" 4:14
12. "Be Prepared for Hell" 1:57
13. "The Negative One" 5:25
14. "If Rain Is What You Want"
 
Çok değil ama hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. Nerde o Slipknot ve Iowa albümlerindeki tad ayrıca Mick Thomson Nomadic'de hayatının solosunu atmış olabilir
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Çok değil ama hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. Nerde o Slipknot ve Iowa albümlerindeki tad ayrıca Mick Thomson Nomadic'de hayatının solosunu atmış olabilir

Aslında doğru söylüyorsunuz. Slipknot ın eski tarzı değil bu parçalar , ama yinede o sert ritimleri devam ettirmişler. Benim hoşuma gitti.
 
Slipknot bencede artık bitiyor.Vol. 3 The Subliminal Verses,Iowa,All Hope Is Gone,Clan albümleri ister istemez kafamda canlanıyor.Albüm fena değil.Ama uçup giden bir ruh var.Yıllardır yediğimiz bir yemek,bu sefer baharatı diğer yemeklerine göre azdı diyelim.Corey kendini tamamiyle geri plana atmış bir durumda.Ama asıl bu kadar bu grubu sarsan şey,Paul Grayin ölümünden kaynaklı diye düşünüyorum.
Son olarak toparlayacak olursam.Slipknot sert melodiler için uğraştığını sanmıyorum.Birçok grup var,heavy nin kralını yapıyorlar.Ama bir Slipknot açtığında,aslında slipknotunda heavy metal grubu olduğunu (daha bir çok tarz) ve slipknotu duyduklarından eminim.Ama çevremde farkettim ki herkez Slipknot dinleyemiyor.Bir metallica nothing else matters açarsan,o grubu tanısanda tanımasanda tarzını ayırt etmeksizin dinlerler.Ama Slipknotun kendine has bir soundu vardı.Belkide diyeceksiniz yani bir Coreyin suçumu ? Bana kalırsa evet. Eyeless şarkısında nefesi bitip yutkunmasına kadar mikrofana döken Corey Taylor.Şimdi kendini tamamen dijital bir sound ortamına bırakmış gibi geliyor.Mick Thompson yine ben burdayım dedirten saniyeleride olmuş ayrıca.mtm serisi bu adam için yapılmış sanki .s. s. (çok saçma bir şakaydı farkındayım :D)
 
Geri
Üst