Ik Multimedia Stealthplug

http://www.ikmultimedia.com/products/stealthplug/
merhaba arkadaşlar.. linkteki ürünü bir süre önce satın aldım.. bu tarz yazılımsal ürünlere eski kafalı bir ampli gitaristi olarak uzaylıyım :( .. kutudan çıkan ses kartını lap top uma bağlıyorum.. ses kartı bilgisayara bağlı kaldıkça üzerindeki ışık yanıyor.. lap topumu kullanmadığım zaman kapatma alışkanlığım olmadığı için ses kartını çalmayı bıraktıktan ve programı kapattıktan sonra bilgisayardan çekiyorum.. bu tak çıkarlar ses kartına bir tahribat verirmi ? ya da sürekli takılı tutsam birşey olur mu ? bilen,kullanan veyahut fikri olan arkadaşlara sormak isterim...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
biraz ısınıyor ama :) laptop uykuya geçtiğinde de ışığın rengi yeşilden kırmızıya dönüyor.. ister istemez çekmeye yelteniyorum..
 
Biraz ısınması çok doğal ve sorun değil, ama aşırı şekilde (yani el yakacak şekilde) ısınıyorsa zaten o aletin tasarımında sıkıntı var demektir.
 
Sürekli takıp çıkartma . usb girişi bi süre sonra yalama oluyor.Alet takılı gözükse de ses alamayıp reset atman gerekiyor .Taşımadığın sürece çıkartma bence.
 
Geri
Üst