Murat Akça

Kendimi kısaca tanıtmam gerekirse; İzmir'den Freedom Gray grubunun kurucusu ve gitar/vokalisti, Ankara'dan da 2009-2012 yılları arasında Crossfire gitaristi olarak bir dönem aktif bir şekilde müzikle ilgilendim. Şimdilerde ise kendi başıma devam ediyorum. Geçtiğimiz haftalarda soundcloud üzerinden "Depletion For Us, Deletion For All" adıyla 5 parçalık bir digi-EP yayınladım. Tarz olarak progressive/thrash ve ucundan djent semalarında gezinmeyi seviyorum. Tümüyle enstrümantal olarak hazırladığım bu çalışmada elimden geldiğince sade ve tek gitar üzerine kurulu bir yapı kurgulamak istedim.

Olumlu veya olumsuz fark gözetmeksizin her yorumun ilerleyen dönemlerde gerçekleştireceğim çalışmalara pozitif katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu sebeple düşüncelerinizi esirgememenizi dilerim.

Şimdiden keyifli dinlemeler & iyi akşamlar;

Murat Akça



Detaylı bilgi, eleştiri, öneri ve daha fazlası için aşağıdaki bağlantıları da kullanabilirsiniz.

Murat Akça | Facebook
MuratAkça's profile - Hear the world’s sounds
Murat Akça - YouTube
 
Son düzenleme:
en üstteki soundcloud kaydını dinledim gitarlar biraz daha hacimli kaydedilse ve James loomis tarzı sololar olsaydı daha da hoş olabilirdi. yine de emeğine sağlık güzel şarkı olmuş
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Tekrar Selamlar;

Nihayet 2. EP "Pulverizer" yayında. Şimdilik sadece soundcloud üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Kısa bir süre içerisinde videolar ve fazlası da gelecek.

Keyifli dinlemeler!

 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Teşekkürler @sixfeetunder , Blackstar'ı ilk EP'de ben de sevmemiştim ve son anda vazgeçip kullanmamıştım. Sonradan hata ettim diye düşündüm. Elimdeki VST'ler ile kıyaslayınca ve biraz kurcalayınca bu sefer emulated out'dan daha iyi bir sonuç aldım. Gelecekte daha farklı amfilerle, daha doğrusu adam gibi kabin mikrofonlayabileceğim bir düzende neler çıkacağını ben de duymak istiyorum. Şimdilik idare etsin böyle. :)
 
Baya emek harcanmış imrendim valla,iyi bir amfi isobox olabilir şu randalın v30 lu var veya ortam müsaitse kabin microfonlama, böyle bile dinleniyor monitörlerde sonuç iyiydi..
 
Baya emek harcanmış imrendim valla,iyi bir amfi isobox olabilir şu randalın v30 lu var veya ortam müsaitse kabin microfonlama, böyle bile dinleniyor monitörlerde sonuç iyiydi..

Tam olarak röntlemekte olduğum seçeneklerden biri buydu. Biraz piyasa normalleşirse en azından, ben de tekrar harcama yapabilecek moda geleceğim. Ya isobox ya mesa cabclone veya muadili bir yöntem, bir şeyler düşünüyorum da şimdilik mecbur bekliyorum.
 
kulaklık çıkışıda kötü geldi yazılımda anca emek harcanırsa bişeye benziyor he çok kötü değildir ama işte olay budurmu değil. gelmesini çok beklemiştim geldi gördüm ve heyecan bitti..
 
Üretim kısmı beni epey aşıyor malum, berbat yoğun bir çalışma düzenim var şu ara. Bu EP aylarca yattı kenarda bitemedi. Kışa doğru bir nebze azalacak bu yoğunluk, belki o zaman seçenekler arasına üretmek olmasa da "bir bilene danışma" ekolünden yürüyüp yaptırmayı düşünebilecek duruma gelirim.

Yanlış ülkede doğup doğru tutkulara sahip olmanın bedelleri hep bunlar. Hepimiz için sanırım böyle.
 
Geri
Üst