Rode Nt1a Mic Sorunu

Selam Arkadaslar

Elimde bu mikrofon var kayit alirken 3 4 dakika sonra sanki bir kasirganin ortasinda kalmis gibi ses\ugultu basliyor. Daha once yasayaniniz var mi bu olayi ve cozumu nedir .

Not:klavyeden kaynaklanan yazim yanlislarimdan dolayi ozur dilerim.

yusuf
 
Hocam mikrofonunuz 10 yıl Compel garantisi altındadır, oldukça hassas aletlerdir condenser mikrofonlar, bu sebeple hiç farklı yerlere kurcalatmayın, compel'e ya elden götürüp test ettirin, ya da kargo ile gönderip baktırın. Oldukça ilgili ve para pul işlerini aşmış insanlar, size yardımcı olacaklarına eminim. Mikrofon sağlamsa artık ses kartı-kablolar-bilgisayar gibi arıza verme riski olan aletlere de sonra bakabiliriz...
 
Arkadaşlar bende özellikle elinde NT1A olan ve kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Bir kaç gün önce sıfır olarak bir adet aldım. Daha önce hiç kullanmadığım içinde sizlere sormak istiyorum. Mikrofonun içinde hissedilen minik bir tıkırtı var. Hafif sallayınca hissediliyor.Işığa tutup baktığımda kapsülün biraz eğimli durduğunu farkettim. Ancak çalışmasında veya sesle ilgili herhangi bir problem yok. Ancak bu durum bir sorun ise sıcağı sıcağına müdahale etmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
onun sebebini içini açmış biri olarak biliyorum. mikrofonun içinde olan yuvarlak kısmını tutan aparat silikon. onun sallayınca onun çarpıyordur. Sorun teşkil edeceğini sanmıyorum :)
 
Geri
Üst