Midi Klavye Tavsiyesi

İlk defa midi klavye kullanacağım o yüzden alırken nerelere dikkat etmem gerektiği konusunda pek bir bilgi sahibi değilim.
Alt yapılar düzenlemek için kullanacağım genelde davul olacaktır sanırım, ikinci el almak istiyorum sahibinden'de bir sürü model var fakat kararsızım. 25 - 32 - 37 ... tuşluları var hangisini seçmeliyim. Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçe olarak 200TL düşünüyorum fakat seni 300-400 liralık bi üründen aşağısı kurtarmaz derseniz arttırabilirim.
 
Son düzenleme:
En az 49 tuşlu olsun, M-Audio'nun midi klavyeleri diğer ürünlerine nazaran biraz daha kaliteli, Axiom serisini ikinci el kovala derim, tuşları biraz ağır olsun yoksa piano hassasiyeti alamazsın. Şöyle düşün 200 km giden bir aracın direksiyonu aşırı hafif en ufak oynatmanda kontrolden çıkıyor, bu iş de aynen böyle bi mantık geçerli, tuşe ağır ve gerçekçi olursa hem çalım zevkin artar hem de hata oranın düşer...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
49 axiom 400TL ye sitede var şu an. Peki bi Akai'ler için durum nedir birde mac'te kullanacağım uyumluluk sorunu yaşar mıyım bu iki markada?
 
Sorun yaşayacağını pek sanmıyorum, driver desteği fena değil m-audio'ların, yenilikleri takip ediyorlar. Axiom'un hem usb hem de midi out'tan bağlanma genişliği var, tuşesi de güzel, taş gibi klavye, uzun yıllar sorunsuz kullanırsın...
 
Geri
Üst