Ses Kartı Real Time Çalarken Gitar Sesini Etkilermi?

Uzun süredir Audigy I ses kartının line-in ine gitarımı ve setupımı girip çalıyorum. Preamp olarak sansamp GT2 kullanıyorum. Fazla kayıt yapmıyorum.

Benim merak ettiğim kaliteli bir ses kartı alsam amfiye girmek yerine pc ye girdiğim bu sistemden daha kaliteli bir ses alabilirmiyim. Yoksa ses aşağı yukarı audigiy ile aynı kalitedemi olur. (bana mantıken daha kaliteli olurmuş gibi geliyor ama onca maliyete değecek kadar fark edermi acaba :roll:) Özetlersek : daha iyi kayıt için değil de real time çalarken daha kaliteli ses alabilirmiyim kaliteli bir ses kartından?
 
Bence farkedilecek kadar büyük bir fark olmaz... Alacağın ses kartının üzerinde preamp olursa belki biraz belirgin bi fark olabilir ama ben creative live dan maudio fast trakce geçiş yaptığımda ses kalitesi olarak çalarken anlaşılacak bir fark göremedim daha doğrusu duyamadım. Ha kaliteli asio desteği olan bir kart sayesinde guitar rig benzeri programları kullanmak mümkün oluyor bu açıdan avantajlı olabiliyor iyi bir ses kartı...
 
Geri
Üst