Aylin Aslım

albümü çıkardı ortadan kayboldu bildiğim kadarıyla radyo eksende bir programı varmış... çok fazla bir bilgim yok bu vokal hakkında bilenler benim gibi bilmeyen vatandaşlara anlatırsa iyi olur...
 
Aylin Aslım'ın albümü oldukça güzel.. Bende ilk olarak 4-5 sene önce klibini seyretmiştim "Senin Gibi" nin...
O zamanlar yurtdışındaydı sandığım kadarıyla eğitimini de yurtdışında almış. Albüm her ne kadar Rock kategorisine girmese de kaliteli müzikten anlayanlar için doyurucu olacaktır. Biraz kasvetli bir hava var albümün bütününde... Uzun zamandır dinlemedim, ama konserler veriyor. En son pt653 teydi (Yeni Melek) Babylon'da falan da çıkıyor. Canlı performansını hiç seyretmedim.
 
ilk debutunu h2000 de yapmıştı..ilk senekinde..o zmndan beri var yani bu hatun :) albümü bende de var,rock kategorisine sokmak biraz yanlış gelio bana tarz olarak şarkıların neredeyse hepsi electronic..ama yine de sözler çok sıkıydı..bi röp.ını okumuştum,uzun zaman oldu gerçi,satış grafiği çok düşükmüş..belki gelmezmiş bile ikinci kaset...elini ayağını çekmez umarım piyasadan.."4gün 4 gece"diye bi şarkısı vardı,albümün en sağlam parçasıydı bence :)
 
aylin aslım çok iyi bir kadro (anti-silence'dan gitarist ve davulcu kaptı) ile placebo'nun parkorman konseri (creamfields fest) öncesi sahneyi çok iyi dolduran bir açılış grubuydu, sert distortion'lı gitarlar ve güzel sözlerle harmanlanmış şarkıları umarım yakın bir zamanda bir kayıtta buluşur 8)
 
PepsiTwist demiş ki:
Klavyecisi (gerçi klavyeci çok hafif kalıyor ama) Hayko şu sıralar Demir'le çalışıyor, haber vereyim dedim.. ;)
Dinlenilesi bir şarkıcı Aylin..

:twisted: hayko manyak bi adam ja demirle calıso dion da valla bi senle calışmıoo herhalde bu piyasada aylin aslım,murat kekili, öztürk, koray candemir... Bi de adam sahne de tüm yükü üstleniyor. Aylin aslımın kemancıdaki proramında sütten önce yane kadın bi gitar bi de haykoyla sahneye cıkıoodu. Adamın seside güzel yakında albüm falan gelirse sasırmayın. Rock tarzının cengiz kurtoglusu ehiihi saka bir jana seside güzel.. Aylini seyretmek isteyenlerede her carsamba istanbul manthattan da cıkıoolar sütle albümdeki tüm sarkılar daha sert formatta yani bilgililerinize :twisted:
 
Hatun elektronic alt yapılı bir müzik yapıyor bundan olsa gerek sözler i bayaı önemsemiş !
Radyo eksende program yapıyor ilgililer için söyliyim Hoş müzikler çalıyor !Underground müzikten hoşlananlara tavsiye edilir (underground pop diyim daha net olsun)
 
"4 gün 4 gece" TR'de yapılmış en güzel parçalardan biri bence. Aylin Aslım da en takdir ettiğim sanatçılardan biri ve TR'de en çok beraber çalmak istediğim sanatçı. Özellikle Björk yada Elisa tarzı sanatçıları beğeniyorsanız kaçırmayın.
 
Şuan Dream Tv de kendisini izliyorum...Hiç tahmin etmediğim kadar sahnesi iyi ve grup arkadaşlarıyla beraber sahneyi doldurduğuna inanıyorum...
Sahnede düşmesine rağmen (böyle şeyler olur:)
beni kendisine hayran bırakmış kişi... :metal :dans :taptim
 
Geri
Üst