Fakir Adam Telesi Varmıdır?

SX Stratların performansları hakkında edindiğimiz olumlu izlenim ve deneyimler sonrasında acaba Telecasterlar içinde böyle fiyatının çok üstünde bir performans gösteren upgrade ile iyi sonuçlar elde edilebilecek "Fakir Adam telesi varmı" sorusu kafamı kurcalıyor.

Bildiğiniz böyle marka modeller var ise deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz.?

Mesela Jay Turser JT-LT-RW hakkında epey olumlu yorumlar var yurt dışında Editor Choice ödülü almış falan filan.. Bu gitarı tanıyan deneyen varmı aranızda.
 
Madem USA Fender CustomShop vb. alamıyorsunuz, şunu deneyebilirsiniz...Ekmek Tele bulamıyorsan,

marks-tele-cake.jpg


pasta Tele ye...:smuggrin:

Sevgiler ve saygılar...
 
Son düzenleme:
jay turser da denedim squire de denedim ucuz yollu olarak jay turser daha yakın geldi bana cleanleri olsun sx nasıl bilmiyorum
yakında çam ağacından fender custom replika yapıcam kendime gitarsızlıktan :devil:
 
Jay Turser'ım var (http://www.jayturser.com/products/electrics/jt-ltcrusdlx.php). Can Müzik sağolsun, pickguard'ı şişmiş olarak bana sattılar ama gitar epey iyi. Klavyesi çok rahat, manyetikleri beklediğimden daha güzel ses veriyor. Tavsiye edebilirim. Modifiyeye kalksam bir tek daha iyi akord tutması için nut'ı değiştiririm.

Asıl gitarım ise Squier (http://www.fender.com/en-TR/squier/series/vintage-modified/vintage-modified-tele-custom/). Bunun Custom II adlı modeli daha çok seviliyor, pickup'ları dolayısıyla özellikle ama benimki de çok oturaklı ve düzgün bir gitar. Klavyesi JT'den farklı ama yine de rahat epey. Pickup'ları iyiydi ama ben GFS'den farklı pickup'lar, yeni köprü ve Planet Waves kilitli burgu taktırdım. Bence çok hoş oldu, toplam 900 civarına geldi ama gitarı sanırım sıfır olmasına rağmen piyasa fiyatından daha düşüğe almıştım (adam kapatıyordu dükkanı).

Basım da yine Squier. Hem Tele hem bas Endonezya yapımı ve JT'den daha iyi bir işçilik var gibi. Daha özenli ve Fender ismine yakışır bir üretim olmuş ikisi de. JT ise Çin malı ve biraz özensizlik var ama ciddi bir sorun yok. Özellikle ufak modifikasyonlarla o da coşabilir.
 
Geri
Üst