BaşkaŞeyler(Alternative Rock)-Bolu

bu aralar yeni bişiler denioz pek ilginç olmalı :) yeni beste we kayıt çalışmalarımız olcak en kısa zamanda onlarla sewenlerimizin karşısına çıkmayı düşünüoz :) :p :D
 
ewett yaa yeni şarkılarda istiyoruzzzzzz.... çok ii olur walla..biliorum kolay işler diil ama madem iyisiniz bu işte diğer şarkılarıda dinleyelim dimi amaaaaaaa :LOL:
 
cnm kuzeennn walla dinledim sarkını ve dedim ki kendime can bu işi bilio bea annem(halan) ztn şarkıya hasta oldu yemek yaparken fln soluo acayip komik bi kare anlatamam görmen lazm valla nss '06 da basarılar diliorum butun dualar sizinle olsun reiki bilen butun arkadaslar lutfen Başka Şeyler(Alternative Rock) grubumuza bol bol enerji ve iilik yollayalım ;)
 
ya ben boluya bir ismail in yeri için bir de konserleri için geliyorum. :LOL: Canlı performansları süper yaa.Çok gazlayıcı herifler.Tebrik ediyorum.Saygılar ;)
 
sevdim grubu... sağlamsınız bayağı =) yeni demoları da merakla beklemekteyim... "vakit geldiyse" gayet iyi olmuş.. supersound listeme ekledim ayrıca :) desteğim sonsuz... başarılar.
 
cidden canlı performansları güsel bende dinledim we katılıyorum size.bi daha ki konseri sabırsızlıkla bekliyoruz BAŞKAŞEYLER ;)
 
Geri
Üst