Pedal boardımı yaptım ve resmini koydum..

EH'in pedal çantası var.

http://www.ehx.com/ehx2/Default.asp?q=f&f=/Catalog/39_Pedal_Bag

Ben 6-7 aydır kullanıyorum. Pera Müzik'ten almıştım.Gayet memnunum. cry baby ve çoklu adaptör + 5 adet pedalı (ki carl martin red repeat, crunch drive ve RAT biraz geniş pedallar) rahatça sığdırabiliyorsun.

Bence pedal çantasında olması gereken ilk özellik hafif olması. 5-6 pedalı neye koysen ceset kadar ağır oluyor. Üzerine bir de çantanı ağırlığı binmemeli. Boss çantalar güzel ve kendinden güç kaynağı gibi özellikleri var ama eğer pedalları toplu taşıma veya tabanvay ile taşıyorsan beline bayağı zararlı :).
 
amca demiş ki:
http://spaces.msn.com/amca84

Burada resimler kısmında, ekipmanla ilgili resimler arasında var ahbap. Direk link koymayı denedim ama beceremedim.

En son yaptığımın ise fotosu yok malesef.

resimlerde pamela gitaristinin boardu var o tam kafamdaki gibi birşey acaba o şekilde dışı metal bir çantayı istanbulda nerde yaptırabiliriz?
 
image880qw7.jpg





90 derecelik açıyla bile tutsam düşmüyorlar bu cırt cırt lar çok işe yaradı...
 
007 çantasını tam ayrılan yerden kestim ...

sonra bi çantacıdan iç içe geçmeli bi aparat buldum ve arkasına taktım .. bu benim çantayı direk ayrı olarak kullanabilmemi sağladı pedalları yapıştırdığım kısım küçük olan yeriydi


aldığım cırtları ilkönce board a bali ile yapıştırdım sonra küçük aralıklarla raptiyeledim kuruyunca tabikide.


sonra pedalların altlarına cırt ların karşılıklarını taktım.. direk vida yoluyla .. sonra iş yapıştırmakta kalıo :D cry baby için ortasınada bi cırt koydum ağır alet çünkü..
 
Bu aralar sınavlarım olmasa bende yapıcam bir pedalboard ama vaktim yok kafamda yaptım zaten :) Biraz masraflı ve uğraşmalı olcak ama cidden kaliteli birşeyler yapıcam yaptığımda resimler paylaşırım..
 
Geri
Üst