Hangisi? Korg Pandora Stomp / Zoom Ms50g

Korg pandora stomp mu Zoom Ms50g mi ?
İkisinden birini almayı düşünüyorum Yalnız Korg'un fiyatı Zoom fiyatının neredeyse iki katı gibi. Kullanım yeri pedalboardumdaki diğer pedallar ile olacak. Drive tonlarımı ben yine farklı analog pedallarımdan alacağım.Amaç değişik modülasyon efectlerini almak yada pedallardan sonra en son bunu bağlayarak ya amfi yada kabin sim. olarak kullanmak. Bu iki amaç için almayı planlıyorum. Modulasyon efectleri hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum.
Zoom da sadece amfi modellemesi var, Korg da hem amfi hemde kabin ayrı ayrı modellenebiliyor. İkiside Trubypass olmadığından tona hafif etkisi olacaktır. Hangisinin amfi ve kabin modellemesi iyidir acaba? Krok daki bu fiyat farkına değer mi? Yorumlarınızı alabilirmiyim kullanan arkadaşlardan.
 
zoom g3x kullandim, ms50 ve bt-100 ile cogu efekt ayni. bir cok yabanci forumda da zoomun bu serisi (g1O da dahil) ile ilgili iyi yorumlar var. Pandora'yi kullanmadim ancak kullanip da begendigini belirten birinin yorumuna rastlamadim.
 
Ben de arkadaşta g3x denedim, amfi modellemeleri ve drive pedalları bi kaç model dışında tırt olsa da modülasyonları o boyutta bir alet için çok iyiydi. Delay, reverb ve modülasyon işini tatmin edici bir şekilde boardunda 1 metre kare yer kaplamadan çözebilirsin ms50-g ile. Fakat amfi modellemesi veya drive/distortion/booster için ms50-g'yi öneremeyeceğim.
 
Geri
Üst