Gitar Boyama - Desen - Resim - Sticker Yapıştırma Üzerine

Holy_bastard@

Dostum ben fenderi seviyorum ama squier'im var :D niye hate fender yazımki :D

Yönetici Uyarısı: edaffy bu kez editledim mesajını, bundan sonra "v" yerine "w" kullanmaz "niye" gibi kelimeleri "nie" şeklinde yazmaz ve Türkçe kullanımına dikkat edersen seviniriz :)
 
sticker için güzel bir yer buldum-kendi adıma keşfettim. istiklal caddesi halep pasajının -atlas'ın karşısı- taa dibinde bir yer var çeşit çeşit sticker rozet gibi malzemeler satan. stickerların 4 köşesinde 4 ufacık yapışkan var. stickerlar ince karton denebilecek bir malzemeden, güçlü yapışıyor, çıkartırkenken çok sorun yaratmıyor ve oldukça orijinal, eğlenceli stickerlar var tanesi 1.25 liraya.. bilginize.
 
beyler benim gitarımın boyası mat siyah boya ve üstüne klasik gitarımı düşürdüm :D tellerin bitiminde çok güzel bi çizik oluştu :D gözüme batıyo arada..buna nasıl bi çözüm bulabilirim?yada ankarada bunu kapatabilecek biryer?yardımcı olursanız sevinirim
 
Arkadaşımın gitarın klavyesini zımparalayıp incelttik 1 hafta içinde de tüm gitarı zımparalıycaz ve boyucaz ne tür boyalar gerekir bize ve bu işlemi nasıl yaparız nelere dikkat etmeliyiz bi yardımcı olun gözünüzü seveyim ayrıca şuan elimizde siyah 1 sprey boya var daha dün aldık.
 
Geri
Üst