Asla Almayın Dediğiniz Elektro Gitar Markaları!?

Şimdi herkes aynı seviyede gitarı çalmıyor, gitarı çalan kim, gitardan ne bekliyor, önerme direk bununla ilgili.
Ben de tesadüf bir kere stüdyoda denk gelerek kore z6 satın aldım, çok kötü bir aletti. 1 hafta 10 gün sonra sattım.
Gitar çalabildiğim seviye bu,
Link

Saygı duyarım.
Siz böyle düşünmüşsünüz kötü kabul etmişsiniz.
Yorumlar kişilere göre değişkenlik gösterir.
2 sene boyunca 07 kore Z6 kullandım gerek işçilik gerekte sound olarak başarılı buldum.
İşin ehli çoğu insandan da hakkında olumlu yorumlar aldım.
Yineliyorum herkes aynı düşüncede olmayabilir.
Z6 'daki sap inceliği, abanoz tuşe ve ağır maun gövde benim çok hoşuma gitmişti açıkçası.
 
Hocam sanırım aktif değilsiniz ama gene de yazacağım dayanamadım.
Bu altta metin2 müziği var, o parçayı üreten grubu, kişiyi vb. biliyor musunuz ? Hiç bir bilgiye ulaşamıyorum, o oyunun soundtrackinde çok efsane instrumental parçalar var yoksa.
Bulursanız bende burda bekliyorum tüm müziklerini ezbere bilirim :D Ve LoL oyununda ki "Pentakill" grubunun üyelerini gören tanıyan duyan var mı :D ?
 
Bence de Cort markasının her gitarını aynı kefeye koymamalı. Yeni custom serileri ve masterpiece serileri bambaşka. Hatta forumda da bulunan bir adet cort masterpiece var 1500 tl'den ucuz, nasıl satılmadı şaşıyorum.
Aynen kardeşim...
Her markanın farklı klasman ve kalite seviyelerinde yapmış olduğu müzik aletleri var... Pazarlama stratejileri bunu gerektiriyor çünkü.:)
Cort KX serisi F/P olarak başarılı (Masterpiece KXMP süper)... Eski serileri çok iyidir, Kore Hiram Bullock signature, lace sensorlü (GVT serisi?), El.akustikte C.S. SFX serisi...vb.
İbanez'de öyle...Maun gövdeli (Sabre) Japon s540 vb. ; RG perstige serileri iyidir... Ama, saplar... Çok ince saplar biraz uğraştırabilir...
 
Arkadaşımda Manuel Raymond'un Strat tipi gitarı ve boston 10w amfisi var.
Hani bilerek alsan bu kadar kötülerini bulamazsın. İğrençler başka kelime bulamıyorum onlar için.

Bir arkadaş gio yazdı ki katılmıyorum. Bende 2 gio var. Biri aşırı bakımsız olmasına rağmen canavar gibi ton çıkarıyor (grgr121ex) diğerinide proje gitarı olarak aldım. Gayet temiz ve kaliteli çıktı. Tamam gövde ıhlamur. Kullanılan malzeme, ağaç, elektronik kalitesiz evet. Ama çok rahat ve tonu şaşırtıcı derecede güzel.
Benim önermediklerim;

Manuel Raymond
Cort x1,x2
Sb dreams
Jackson js yeni üretimler
Epiphone special
Squier bullet
Bc rich ucuz olanları
 
Bc rich broze serisi, one serisi, ucuz alevli kanlı signature serileri tam anlamıyla rezalet gitarlar. Manuel raymond, tt sisters, sb dreams, starsun, mega, fokus, rockstar vs gibi çinde elde kalan dolap kapağı ve ütü masası artıklarından yapılan gitarları saymazsak elime aldığım en kötü gitarlar bunlar. Tam bir metal canavarı diye çoluğa çocuğa iteliyolar. Almayınız...
 
Eğer istenilen ince sap ise kesinlikle Schecter önermem, KM serisi yine rahat diyorlar ama benim denediklerim modelin sapı beyzbol sopası gibiydi. Onun dışında bütçe kısıtlıysa yeni değilde daha çok eski gitarlara yönelmeli bence, hep olmasa da çoğu markanın eski gitarları daha kaliteli en azından belli bir seviye içinde
 
200 dolardan aşağı sıfır elektrogitar sakın almayın. Ve de teknoloji marketlerdeki gitarları. ne anlıyorlar satmaktan anlamıyorum. Tıngırdatmak isteyen geçici hevesli gençler alsın desem paraya yazık yine
 
Eğer bir gün satarım diye alıyorsanız boyası dökülmüş, çizik olan ve de özellik olarak relic gitarları almayın marka önemli değil bu ülkede. Gıcık insan tanıma oranınızı azaltırsınız.
 
Geri
Üst