Jamup Pro Xt Kayıt Yardımı

Merhabalar, 1 hafta oldu jamup pro ve bias ile baya haşırneşir oldum. Gerçekten lambalı amfi gibi acaip işler yapabilmeye başladım ,çok eğlenceli. Bazı sorunlar var ama ; mesela garageband ile ordan jamup açtığımda o presetlediğim jamup tonu garage içine girince baya bir değişiyor bozuluyor, bu konuda bilgisi olan varmı acaba? Bir de kayıt olarak jamup ın kayıt kalitesi garage' den daha iyi geldi bana ama orda da ipadımda mevcut olan backing track'im ile bereber duyarak kayıt yapamıyorum. kanalın birinde backing tark duysam diğerine kaıt yapsam (ücretsiz 2 kanal açık) diyorum yardım ederseniz cok sevinirim. teşekkürler.
 
Merhabalar,

Jamup'da ya da bias'ta kaydettiğiniz tonu GarageBand'de açarken değişmesi hakkında aklıma ilk gelen problem; Garage'de yeni dosya açarken audio recorder içerisinden açıyorsunuz değilmi? Yoksa Gitar Amp içerisinden açarsanız Garage'nin amfi tonuda işin içine giriyor.
Audio Recorder olarak seçtikten sonra sol üstte bulunan jack imgecini tıklatınız ve Inter-app Audio da müzik aleti seçiminde Jamap - bias ya da tonunuz nerede kaydettiyseniz orayı şeçerek çalınız ya da kayıt ediniz.
Bu şekilde tonunuzun değişmemesi lazım. (ayrıca bu şekilde tonunuzu seçtiğinizde kayıta başlamadan bazen ses gelmiyor)

Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.
 
Geri
Üst