Seni Beklemez Zaman \m/>.<\m/



Seni Beklemez Zaman, benim için çok özel bir şarkı. Gençlik Rüyası albümümüzün açılış parçası. Aynı zamanda 2015 yılında yayınlanan ilk müzik klibi olma özelliğini de taşıyor.

4-5 senedir tanıştığımız arkadaşlarım, o zamanlardan iş arkadaşlarım iyi bilirler hiçbir zaman ofiste sabah 8 akşam 5 çalışmak istemediğimi, hatta müzik yapmak dışında çalışmak istemediğimi.

2010 yılında bu hissi yoğun bir şekilde yaşamaya başlamıştım. Bütün gün işyerindeydim ve bundan dolayı olan mutsuzluğum bütün enerjimi ve mutluluğumu yok ediyordu. Sıradan, öyle olması gerektiği için yaşadığım bir hayatı yaşamaya başlamıştım. Evde olayım, elimde gitarım olsun istiyordum ama buna pek vakit olmuyordu.

Bu gidişatı değiştirebilmek için o zamanlardan beri çalışıyorum. İlk başta sabahları daha erken kalkıp işten önce çalışmaya, öğlen yemekleri sırasında armoni kitabı götürüp toplantı odalarında çalışmaya, iş yerinden çıkınca da bir stüdyoda kayıt asistanlığı yapmaya başladım. 5-6 ay bu yorucu tempo sonucunda bile çok fazla birşey değişmemişti ve yaptığım işlerden memnun olmuyordum. 22 yaşındayken kendimi yaşlı hissedip, hayatımın boş yere geçeceğini, sıramın ne yaparsam yapayım gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım. Seni Beklemez Zaman o zamanki yaşadıklarım ve hislerim sonucu, kendim için yazdığım bir şarkı.

Yine de bu hayalimden asla vazgeçmedim, ve benim gibi asla vazgeçmeyecek ve sonuna kadar savaşacak birisiyle tanıştım. 5 yıl sonra bu hayallerin gerçek olmasında benim kadar payı olan Oğuz'la.

Benim bakış açım ile albümümüzün isminin Gençlik Rüyası olmasının sebebi ve açılış şarkısının &#8234;#&#8206;SeniBeklemezZaman&#8236; olmasının sebebi de, klibimizin konusu da bu hikaye, büyük çoğunlukla en azından.

Klibin son haline gelmesindeki emekleri ve desteği için Nazmi Özdil Arts'a, çekimler ve grubumza olan desteği için Remzi Turgay Cömert'e teşekkür ederim!

Klip aynı zamanda izlesene.com üzerinden aşağıda yazdığım Extended Video versiyonu ile yayınlanmakta. Bu versiyonu izleyebilmek için videoyu izlesene.com sitesi üzerinden açıp 'Reklamı Kapat X' a basmadan izlemeniz gerekiyor.



Bu arada youtube projem dahilindeki 2014 Hitleri Rock Cover Medley videomu buradan da paylaşmak istedim.

 
Geri
Üst