Ibanezden Karşı Saldırı

10897836_10152678184569685_798106490672899230_n.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
detaya pek gerek yok herşey açık hocam mooere karşı saldırı gibi olmuş biraz eğer gerçek bir pedal ise.65 pound fiyatı var imiş.bu da 230 TL civarı yapıyor.
 
burada biraz daha farklı olur tabi o fiyat. Yalnız Mooer tasarım olayında çığır açtı. Ben olsam bayağı gurur duyardım. Onlardan sonra büyük markalar da hep micro pedal olayına girdi. Tc electronic micro seri çıkarttı, fenderin şu tarz pedalları var fender micro pedals.jpg (belki mooere fason üretim yaptırıyordur bilemiyorum) Xvive, Outlaw Effects, Eno, Rowin, son zamanlarda Zvex vs. Baktılar bu iş tuttu...
Lovepedalın mini serileri çok çok önceydi tabi ama piyasaya mini pedal çılgınlığı mooer ile geldi bence.
 
230 Tl yine fazla... Mooer'in Joyo'nun olayı zaten "markalı" "butik" pedallara yakın tonu 1/4 fiyatına verip klonlandıkları pedalları fiyattan vurması.
Zaten piyasadaki milyon tane pedal Tubescreamer'in bizzat kendisinin klonu varyasyonu iken aynı pedalın minisini yapmak nedir?
Gördüğüm kadarıyla üzerinde başka bir switch veya pot da yok, yeni bir şey yok...

Joyo Sweet Baby veya Boss BD-2 satmak isteyen var ise yeşillendirsin. (Ekşi sözlük mode on :LOL:)
 
Seskartı-vst plug-in ile gitar çalanın en yakın arkadaşı olabilecek bir alet.

Seskartının yanında hem yer kaplamaz hem şık durur ama fiyat bu olursa az daha verir standart versiyonunu alırım çünkü tank gibi dayanıklı (sahnede üzerinde tepinmeye daha uygun)
 
Gayet başarılı true by pass ise alınabilir bir pedal gelirse alırım .Fiyat avrupadan çok farklı olmaz sanırım.Boyutlarda çok güzel olmuş.Bence çok satar bu pedal.
 
Neler oluyor kuzum? Bu günlerde Les Amplificateur'lerin de bir hayli ufaldıkları nazarı dikkatimi celbetti. Reji memuriyesindeki mesaimden sonra Beyoğlu'na ineyim de bakayım vitrinlerde teşhir ediliyor muymuş şu yeni aygıt? Pek şirin, boost-şinas geldi gözüme.
 
Geri
Üst