Asla Satmam Dediğiniz Ekipmanlar

Bir tane John Spina abinin modladığı SD-1'im var. Hem iyi bir od, hem de clean boost ile solo tonunu bir anda o eski shred tonlarına çekebiliyor. Tona yüklenince TS sularına geliyor iyice. Pek çok od pedalında sorun olan basslar da bunda gümbür gümbür.
 
aslında satmam dediğim bir ekipman yok - ama çok çok zorda kalsam satarım dediğim bir Jackson ke2 ve Jackson rr pro var - bunlardan ke2 çaldığım gitarlar içinde en iyi tonlara sahip gitar - rr pro ise ergonomisiyle - çalım rahatlığıyla en iyisi - bir de nişanlımın aldığı sx strat var o da manevi değeriyle her zaman elimde olacak umuyorum :)

Dostum herhalde nişanlınız forumu takip ediyor malum SX strat almayanı dövüyorlar bu aralar :D
 
ESP Horizon FR II, Hem Marty Friedman imzalı, hem de titanium floydrose parçaları var. Tam bir canavarmış alet meğersem. Hayatta satmam @diabolique :) (buraya da yazdım)

Hadi 3 ay daha veriyorum sana:)

@Osxfang3 'ün asla satmam dediği ve şu anda elinde olmayanlar (kronolojik değildir):
Charvel San Dimas Reissue Snow White
Fender Malmsteen Strat
Marshall bir şey bol tüplü ampli (modelini hatırlamıyorum.
Marshall 20/20 poweramp
Mesa recording rectifier
Vox Delay Lab
Gibson Les Paul Custom BB (2 tane vardı, biri giderse biri dururdu:p)
Vox sörf tahtası büyüklüğünde processor (iki expression pedallı olan, modeli aklıma gelmedi şimdi)
Guitar Rig 4 (3-4 kere falan aldı sattı)
Ve listeye sığamayan bir sürü şey:)

Benim asla satmam dediğim:
@mastercihan modlu SD-1 (üzerine maxon od808 dahil denemediğim booster kalmadı, hepsini döve döve lider)
Boss PQ4 - bir daha nereden bulacağız böyle parametrik eyku

Diğer her şey gelir gider, maymun iştahı bakidir.
 
Elimde 90'ların başından üretilmiş bir Ibanez RG570 var. Yaklaşık 15 yıldır bende. Elimden bir çok gitar geldi geçti ama bu gitarı hiç bir şekilde satmayı düşünmüyorum.
fetch
 
90'ların başında (Kıvılcım sağolsun) Türkiye'de en çok satılan Ibanez modeli ve rengi buydu:) Siyahını görünce bile şaşırmıştım o derece. Güle güle saklayın, çok şahane gitardır. Memleketimizde şu anda Cort'tan bir adım sonrası olarak görünse de değerini bilenler için birer hazinedir eski Ibanez'ler (süzülen gözyaşları falan).
 
90'ların başında (Kıvılcım sağolsun) Türkiye'de en çok satılan Ibanez modeli ve rengi buydu:) Siyahını görünce bile şaşırmıştım o derece. Güle güle saklayın, çok şahane gitardır. Memleketimizde şu anda Cort'tan bir adım sonrası olarak görünse de değerini bilenler için birer hazinedir eski Ibanez'ler (süzülen gözyaşları falan).

Aynen katılıyorum :) Gitarı 2000 Yılında Tünel - Kıvılcım müzikten almıştım. Cort’un da kaliteli modelleri olabilir ama bana göre Ibanez ile Cort asla kıyaslanamaz. Ibanez’in marka değerini düşürmesinin en büyük sebebi GIO vs. gibi abuk, subuk milyonlarca düşük ve ikinci kalite malzemeden üretilen gitarın piyasada zibil gibi dolaşması. Sonradan davayı çaktılar ama iş işten geçti, şu an toparlamaya çalıyorlar. Bu arada gitarın tonları, tınısı, dayanıklılığı çok iyi. 20 yıllık gitardaki tüm hardware sapa sağlam, Floyd Rose’da en ufak akord kaçırma yok. RG 1570 - 2570 vs ile uzaktan alakası yok. Temizini bulana kesinlikle tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:
valla hiç büyük konuşmayın beyler. totalde elimde 6-7 binlik ekipman vardı. şimdi 2 gitarım bir amfim birde dijital pedalim kaldı. türkiyede yaşadığınız sürece hepsini bir gün ipe ipe satacaksınız. (umarım öyle olmaz tabi de ).. ülke ülke değilki anasını satayım..
 
Dara düşmesem Peavey Clasic 30umu satmazdım mesela. Clean olsun drive olsun hatta spring reverbü olsun benim için kusursuz bir amfiydi. İlerde tekrar alcam.
 
yaklaşık 7 sene önce fark ettim bu penayı yine forumda konuşulurken görmüştüm :D o zamandan beri 5-6 tane aldım halen durur çoğu (kenarda köşede biyerlerde :D ) bir tanesini matkapla deldim(şerraf gibi açık sarı gibi renkte olanlardan) anahtarlığa taktım, dışarıdayken unutunca pena almayı hayat kurtarıyor :D Diğeri(siyah renk) masamın üstünde durur sürekli :D Kavrayış, hissiyat vs beni cezbetti,küçük olması ve sert olması sanırım elime tam oturmasını sağlıyor.Diğer penalarda rahat edemiyodum.yenileri kullanmadım henüz deneriz :D

Ben geçen zuhalde bunun sarısını gördüm aldım daha güzel geldi. Daha önce görmemiştim sarısını.
 
Çok ciddi bir durumla karşılaşmadığım müddetçe stratımı ve özellikle de telemi satmam. Geriye kalan her şey satılabilir, sorun değil.
 
Geri
Üst