Asla Satmam Dediğiniz Ekipmanlar

Dara düşüp evinizin kapısına çek senet mafyası dayanması dışında satmayacağınız ya da satmayı düşünmeyeceğiniz ekipmanlar bu konuya girebilir.
Benimkileri örnek vermek gerekirse ;

Boss SD 1 - Fiyatına göre mükemmel bir drive booster pedalıdır. Oldukça transparandır.
MXR P90 - phaser kelimesinin karşılığıdır benim için.
Boss DD3- Kesinlikle daha iyileri vardır fakat analog delay sevmeyen benim için fazla fazla kafi. Fazlasına gerek yok.
Keeley mod DS1 ultra - Çokça alıp sattığım hatta yurtdışından getirttiğim bir pedaldır. DS1in çamurdan arındırılmış halidir. Yine SD1 gibi oldukça transparan dist gibi disttir.
Jim Dunlop 535q - Ne eksik ne fazla her yola gelen bir wah pedalı. Kaya gibi de sağlam.
Morley Volume pedalı
Görüldüğü gibi oldukça standart zevklerim var fazla butik işine girmiyorum. Kesinlikle daha iyileri vardır lakin bana fazla fazla yetmekte yerine başka pedal koymayı düşünmemekteyim.
Digitech Rp 200 A. Asla satmam çünkü üretimi durduruldu. Antika hesabı :D
 
Boss OD-3
Boss AC-3
Boss CS-3
Boss DS-1
Boss ME-30 (İlk göz ağrısı. O zamanlar tek pedalım olan TS9'u verip bunu almıştım 2004'te, çok kahrımı çekti. Emeklilik günlerinin tadını çıkarıyor.)
Almanlara çalışıyoruz vesselam ;)
ME-30'u arkadaşıma verdim. Diğerleriniyse sattım. İnsan yeni şeyler görüp, ufkunu genişletebildiği sürece "asla satmam" diye bir konsept olmuyor sanırım...
Ama bi Hughes&Kettner Tubeman MKII aldım onu kesin satmam ;):)
 
Son düzenleme:
İlk bestelerimi yazdığım, ilk kayıtlarımı alıp ilk konserlerimde hunharca çaldığım, şimdilerde ise ebediyen duvar süsüne terfi etmiş Jackson PS3-T gitarım. Haricinde ise maxon OD808 dışındaki tüm ekipmanım yanabilir. Maddi kaybım dışında bir şeye üzülmem. Bünyede maneviyat sıfır.

5 yıl sonra ps3-t hala duruyor kenarda, ev değişikliği sebebiyle henüz duvara terfi edemedi tabi. Maxon od808 de duruyor fakat neural dsp yazılımlarına sardım saralı aylardır ampli, pedal vs. hiçbir ekipmana dokunmadım.
 
Sx na strat, öncelikle hediye olduğu için satmam, yaklaşık 8 yıldır bende ve şimdiye kadar elimden geçen çoğu kalburüstü gitardan daha stabil, hiç bu kadar sorunsuz bir gitarım olmamıştı. Belki ben çok alıştığım için öyle geliyordur.
Boss tu-2, bu arkadaş 10 yıldan fazladır bende, 6-7 yıldır müzikle uğraşmadığım için kullanmadım ama yine de satmam.
 
Geri
Üst