Youtube Adsense Hakkında Yardımcı Olabilicek

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
resim
 

Dosyalar

  • Adsız.png
    Adsız.png
    55.5 KB · Gösterim: 323
Hepsinden kısaca bahsedeyim, detay isteyenler ytpara.com adresine bakabilir :)

Öncelikle çok fazla uğraşmadan bu işten 1500 lira para kazandım. Eğer gerçekten uğraşılırsa çok çok fazla para kazanabilir, gördügümü söylüyorum bu işten 2. ve 3. evini alanlar oldu. Yani o derece para dönüyor. Ama işini bilene..
Gitar videolarından vs pek para gelmiyor onu başta söyleyeyim. eğlence mizah vs türlerinden de gelmiyor, daha başka kategoriler var o tür videoları yüklemek lazım..

Şimdi şöyle Öncelikle ülkeyi Türkiye değilde başka bir ülke olarak değiştirmek gerekiyor. Türkiye'de bu sistem desteklenmiyor. Youtube daha Türkiye'ye açmadı. Eğer bu işe girecekseniz adsense ile kanal mailini aynı mail yapmayın. Kanalınınız herhangi bir sebepten giderse adsense hesabınız da zedelenebilir. Atıyorum bir tane sağlam adsense hesabı açarsın, 50 tane farklı maillerden youtube hesabı ile her bir mail bağlı birer kanal oluşturursanız bu işten para kazanırsınız. :)

Çok fazla vaktim yok uzatamayacağım, dedigim gibi bu işin temelleri ytpara.com da atıldı. Oraya mutlaka bakın sayfa bgbg de Bin Gösterim Başına Gelir anlamına geliyor. Şöyleki kesin olmamakla beraber atıyorum 1000 izlenme sayısına kazanacağın para miktarını söylüyor.. Normal adsense ile youtube adsense kazançlarına farklı yerlerden bakılıyor.
Youtube adsense kazançlarına şu linkten bakabilirsin.
 
Geri
Üst