Mychordbook Açıldı

  • Konuyu açan myChordbook
  • Başlangıç tarihi
M

myChordbook

Yaklaşık 1,5 ay öncesinde TurkRock ailesiyle beraber dünyanın en güvenilir akor sitesini yapmaya başladık. Sitemizi şu anda BETA olarak açmış durumdayız. Her parça 3 müzisyen tarafından kontrol ediliyor.
Bunun dışında kendi akor playlist lerinizi olşturarak, istediğiniz zaman telden, tabletten ve PC nizden ulaşabiliyorsunuz. Şarkıları transpose edip kayıt edebiliyorsunuz.

Site adresi:
www.mychordbook.com

Sitemizin geliştirilmesinde özellikle Turkrock üyelerinin feedbacklerine çok değer veriyoruz. Kontrol edip herhangi bir şeyi eksik görürseniz lütfen bize sitedeki Feedback formundan bildirin.
Not: Çok yakında TurkRock üyelerine bir sürprizimiz de olacak.

Herkese müzik dolu günler diliyoruz,
 
İlk gözlenimlerimi aktarayım:
Gerçekten piyasada olmayan türde bir site geliştirmişsiniz. Benzerleri var, ancak böylesini daha önce görmedim/karşılaşmadım. Hoşuma giden şeyleri (ilk bakışta) listeli yazayım :
-Half speed/Full speed olayı.
-Akorların her birinin farklı renge sahip olması ve sırası gelen akorun boyutunun büyümesi.
-Piyano ve gitar akorlarının gösterimi.
-Transpoze olayı
-Sağ / sol el için akor basış yerinin değişimi.

Kısacası baya detaylı düşünülmüş bir olay cidden. İlk duyduğumda garipsemiştim, ancak faaliyete geçince daha bir anlaşılır olmuş.
 
Ben de siteyi inceledim. Gerçekten çok ama çok iyi. Yeni başlayanlar için özellikle çok öğretici ve güzel olacağa benziyor. Tebrik ederim sizi. Daha önce kendi postumdu yazmıştım sizden de cevap almıştım, arayüzü gördükten sonra tekrar söyleyeyim dedim. Eğer bu iş büyüdükten sonra, bir yeni kapı daha açmayı düşünürseniz ( mytabbook ) :) İşte o zaman da rakipsiz olursunuz. Şimdiden akor konusunda rakipsizsiniz. Umarım daha da güzel gelişmeler yaşanır. Tebrikler tekrardan
 
Herşey mükemmel, hemen bir düzeltme söyleyeyim "Sia" nın içinde Enrique Iglesias akorları mevcut 2 adet :) Ellerinize sağlık!
 
Herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederiz, lütfen feedbacklerinizi yazın ki sizin de ihtiyaçlarınız doğrultusunda siteyi geliştirebilelim.
 
Geri
Üst