Gitara Sticker

Kendin bile yapabilirsin o kadar siteyle falan uğraşma bence. Telefon jelatini takabilen abiler bile yapabilir. (bkz: Turkcell, Avea bayileri :) )
 
İstediğin şekli kaliteli bir biçimde -bilgisayarına indir veya kendin tasarla sana kalmış- flash disk/cd ye at götür, sticker halinde bastırıp uygula gitarına. Her yerde de yaptırma tabi, kaliteli bir baskıcı veya reklamcı varsa oralar iş görür, aksi takdirde çok memnun kalacağını zannetmiyorum.
 
üzerinde uzun süre sticker kalmış bir gitarımın (fender sunburst) stickerını sökünce altında bildiğin gölge gibi koyu bir renk kalmıştı. sanki gitarın rengi komple açılmış stickerın altı koyu kalmış.
 


O kağıdın adı sanırım Türkiye'de sulu çıkartma kağıdı (a4 büyüklüğü 20 tlydi heralde) diye geçiyo çok iyi bir Yazıcıdan yüksek dpi da çıkartman lazım sonrası basit zaten nette satılan hazır decallerde böyle yapılıyor stickerdan orijinal duruyor :)
 
İkiside var stoklarda, kusura bakmayın geç gördüm mesajı hangisini istediğinizi söylerseniz satış linkini göndereyim web siteler üzerinden daha çabuk ulaşabilirsiniz bu arada.
 
İstemeniz halinde bir dahaki siparişe ekletebilirim şu anda 1 paket yola çıktı çünkü. Stoğumuzdaki modeller gitaraksesuar.com'da Ön sipariş ile ilgili bilgilerde mevcut.
 
Geri
Üst