Palmer Pdı 03 Vs Mesa Boogie Cabclone

Evet beyler selam.Konu başlığındaki iki ürün görev olarak aynı işi mi görür ? Bu kayıt işi için ileride almayı planlayabilirim..:)
Palmer eğer çok fark edecekse thomandan sipariş de verebilirim..Mesa olan türkiyede satılıyor zaten. Esas sorum şu ikisiyle aynı işi yapabilir miyim ?Yani amfi sinyalini ses kartına aktarabilir miyim aynı kalitede?
 
Bu arada önceki mesajında marshallın solid state amfisine sahip olduğunu yazmışsın amfini satıp palmer parasını da ekleyerek eğer tarzına uyarsa laney irt studio yada emulated out özelliği olan bir amfi de alabilirsin.Amfin yokken bu aletler işine yaramaz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
veya palmer pdi 09 a benzer uygun fiyatli başka marka türkiyede bulabileceğim bir ürün?Ve marshal amfimle kullanabilir miyim mesela?Bunun şartları nelerdir?
 
Türkiyede bildiğim kadarıyla mesa cabclondan başka yok.Ancak elindeki amfide kulaklık çıkışı var ordan kayıt alabilirsin eğer kablo girdiğinde kabini susturuyorsa.O amfiye cabclone yada palmer gereksiz.Kulaklık çıkışını direkt mixere gir ekolayzır ayarlarını kurcala ve sesi stereo yapmak için reverb falan kullan ses örneği yollayacam kayıt alıp örnek olması için.
 

Örnekde inceleyebilirsin,ilk kayıt sadece amfinin kulaklık çıkşından gelen sen ikincide reverb ve 3. den sonra ekolayzır ekledim.Bunlar için zaman gerekli internette bol bol araştır derim.
 
Cab clone kullaniyorum. Gerçekten çok başarılı buluyorum. Düzgün mikrofonlamaya uugun bir stüdyo ortamının veya akustik düzenlemenin yoksa çok daha başarılı sonuç alınıyor. Pahali ama sonuç güzel.

Amt v1de var ve cabclone ile mesa Express 50w karşılaştırması yaptım. Amt ile yaptığım kayıt guitar rig ile çalışır gibi oldu yanında
 
Geri
Üst