Transistörlü Ve Send-return Özelliği Olan Bir Amfi Arıyorum

Uzun süredir kullandığım ve şuan sattığım amfi sanırım aradığınız gibi. Randall v2xnm 30w 12' speaker send-return var üzerinde grafik ekolayzır olması da güzel bir artısı bence. Eğer ilgilenirseniz özelden numara gönderebilirim. Fiyatı da bu özelliklere sahip başka amfilere göre çok daha uygun.
 
Abi inan zor yaziyorum :D xlr girisinden haberim yok ama emin olmamakla birlikte o bence giris degil cikistir. Onunla isin su konu icinde yok. Sen dedigim siralamayla normal sekilde girersen sorun olmaz. Yani zaten 'fx loop' tan baglamis gibi kullanacaksin. Combo amfileri, preamp - poweramp - speaker olarak dusun. Fx loop'un amaci preamp ile poer amp arasina 'fx' dedigmiz efektleri ve iste tercihen eq, maximizer gibi efektleri koymak.

Power engine ise yalnizca poweramp - speaker seklinde. Preamp kismi ve sonrasi senin su an elinde zaten. Fx looptan girmis gibi olacaksin cunku nova preamp'ten (shakti) sonra gelmis oluyor. Yani hicbir seye gerek yok ekstradan.

Bu arada kafam telefondayken otobus kacti :(
 
Isini gorsun de :) Arkadasin dedigi Randall'a setup'i direkt return'den girerek kullandim uzun sure bu arada. Butce kisitliysa onu da dusunebilirsin. Tabi bu baslik altinda alim satim konusulmasa daha iyi ama :)
 
Randall daki speaker nasıl bilmiyorum, nasıl sence PE 60 speaker ına kıyasla? Hoş, sen benim ne istediğimi gayet biliyorsun :) bütçeden ziyade Steinberger spirit gt-pro standart ile takas düşünüyorum. Gitarı vermeden nakit alamam maalesef :(
 
Arkadaşlar,
Kusura bakmayın, ampli işini hallettim ama konuya yazmayı unutmuşum. Ancak başka arkadaşlara da referans olması açısından konunun açık kalmasında bir mahsur yoktur sanıyorum.
 
Geri
Üst