fender malmsteen stratocaster

scalloped olayına alısabiliceğine inanıyosan al derim.aleti ben caldım.tonu mükemmel osu mükemmel her bişeyi mükemmel.ama işte alısık olmayan biri için scalopped klavye biraz zorluk cıkarabiliyor.üzerindeki manyetiklerin sonuna kadar arkasındayım.di marzio nede olsa.blues da calınır jazz da heavy metal de.ama bişi solim.alıcaksan maple klavyeli al.rosewood dan uzak dur.
 
Halbuki internette yabancı sitelerin fiyatları çok ucuz. Aslı da o zaten. Üzerinde bir gitaristin ismi yazıyor diye burada iki kat para vermek anlamsız. Ben de düşünüyorum bir adet edinmeyi ama böyle giderse yurtdışından getirteceğim.
 
evet yau çok pahalı satıyolar .yurtdışından geitrtsemde güvenemiyorum ya kötü çıkarsa diye çünkü gitar denemeden alınmaz yau
 
arkadaşım klavyeye alısabilirmiyim diye bir problemin varsa git dene türkiyede herhangi bir satıcıda.için e sinerse amerikadan getirt.ama amerikadan getirtmenin riskleride yok değil.ben 2.5 ay bekledim usa deluxe strat
için parayı verdikten sonra.yani sanssızlıklar olabiliyor.ama bence usa strat alıp manyetik değiştir.
 
Ama unutmamak lazım ki aralarında, sadece klavyenin oyukluğu ve manyetik farklarının yanında; ağaç,boya,nut gibi farklar da olacaktır. Yani YJM stratın MIA strattan daha birçok farklı özelliği var.
 
Geri
Üst