Vox Big Bad Wah

selam. yakın zamanda vox big bad wah alma planım vardı.yalnız birisi youtubeda bir video paylaşmış.video 2009 da yayınlanmış.pedalın potunda kullanımla birlikte bir arıza ortaya çıkıyor. kendisi daha kaliteli pot satın alıp değişmiş.acaba bu pedaldan yakın zamanda alıp deneyen var mı?belki vox düzeltmiştir yeni üretimlerde potu.
 
değiştirmesi kolay bir şey ki moddan sayılmıyor bu, insanlar vintage crybabylerinin potlarını tereddüt etmeden değiştiriyor. Potlarında bir ömrü var zaten
 
Arıza ilk gün yok.2. gün ortaya çıkıyormuş kalitesiz pot yüzünden.3. gün çok kötüydü diyor o kişi.Yani 1 2 yıl kullanıma bağlı değil.Videoda çok detaylı anlatmış.
Bence komponent kalitesi olarak bir sikinti yok ama her wah`ta oldugu gibi enteresan "kalite kontrol" problemleri olabiliyor ben uzun sure satchurator ile birlikte bu pedali sevmeye calistim ama olmadi... Satriani imzali olmasi bir seyi degistirmez is baska ask baska. Benim yasadigim kalite sorunu sayet merak ederseniz on off switch`in asiri sert olmasi idi... Ama uc kurusluk bir tamiri/degisimi var bundan dolayi sogumadim, cry baby ler daha kaliteli degil zaten hatta bana kalirsa daha kotu, ama istedigim gibi wahlamiyordu, uzerinde bulunan iki inductor arasinda bariz karakter farki da yoktu.

Standart pedallar icinden dimebag wah, daha zor bulunan pedallar arasindan ise RMC wheels of fire oneriyorum nacizane. Ilki cok kullanisli ve bir suru guzel ozellik barindiriyor ama bu ikincisi gercekten cok acayip...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Netde baktım da bu vox pedalin potu değiştirmek gerekiyormuş. Hot Potz II 100K almak gerekiyormuşş.bunu satın alsam herhangi bi elektronikçi yapabilir mi bu işlemi?
 
Geri
Üst