Facebook "gitarcılar" Grubu

Arkadaşlar selamlar. Ben çoğunuzun tanıdığı üzere, Aykan Karaahmetoğlu. Daha çok alım-satım ile ilgilenmekteyim, ve bu forumdaki tanınırlığım da bundan ileri gelmekte. Yaklaşık 2 sene önce bir facebook grubu kurdum, "Gitarcılar" adında. Yine bugün yaşanan dolandırıcılık olayından sonra size bu gruptan bahsetmek istiyorum.

Bei Facebook anmelden | Facebook

Öncelikle kapalı bir grup. İsteyen herkes üye olamıyor. Şu an yaklaşık 220 adet üyemiz var. Ve buraya üye alımı yapabilen tek merci benim (ama tabi arkadaşlarınızı referansınız ile gruba dahil etmek için istek yollayabilirsiniz.) Şimdi diyebilirsiniz, ee yani, ne gibi bir yararı var bunun diye. Bildiğiniz üzere bugün yine forumdan bir arkadaşımızın maalesef başına üzücü bir olay geldi. Benim bu grubu kurarken tek amacım, Turkrock, GitarPedal ve bilimum diğer forum ve ortamlardan şahsen alışveriş yaptığım ve güven duyduğum arkadaşlarımı bir araya toplamaktı. Bunda da kısmen başarılı olduğumu düşünüyorum. Eğer üye alımı tamamen serbest olsaydı şu an üye sayımız 500'ün üzerinde olacaktı ama tanımadığım, ortak arkadaş bulamadığım, müzik ile ilgisinin olduğunu düşünmediğim ve hatta bazen profil resmini beğenmediğim (abes gelebilir) arkadaşları gruba eklemedim. Sonuç olarak şahsen tanımadığım çok az bir güruhun dışında, oldukça güvenilir bir grup oldu.

Ha biz bu grupta ne yapıyoruz? İlanlarımızı, çektiğimiz video'ları, müzik üzerine haberleri, sorularımızı vs. paylaşabiliyoruz. Eğer siz de aramıza katılmak isterseniz beklerim. Fakat tek bir koşulum var, sizden ricam bana Turkrock kullanıcı adınızı bildiren bir öm atmanız facebook üzerinden. Umarım bu dolandırıcık olaylarına bir nebze çözüm olur.

Kesinlikle ticari bir oluşum değildir. Sadece forum içerisindeki paylaşım ve güven duygusunu arttırmak amaçlıdır.

İyi forumlar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Beyler grubu siz bulabilin diye açık hale getirdim, üye alımına halen kapalı, sadece alımı ben yapıyorum. Sadece herkes paylaşılanları görebiliyor, ama üyeleri ben alabiliyorum yine merak etmeyin :)
 
Geri
Üst