Combo Amfi ,oldu Şimdi Kafa Kabin.(super210)

Yaklaşık 1 ay kadar önce @yakko abimizden aldıgım fender super210 amfinin tonlarına özellikle cleanlerine hastayken . Hala kafamda inatla bir kafa kabin alma planları vardı .Yıllardır gözüme hoş gözüken aletler oldugundanmıdır nedir bilmiyorum bir çeşit :D fetişte denilebilir.En sonunda @tonguch nickli selahattin abinin kapısını aylar sonra nihayet çaldım ve , 1 top Tweed kumaş ile birlikte amfiyi kendisine teslim , Ettim 6.günün sonunda yani bugün amfiyi teslim aldım sonuç muazzam oldu , Beklediğimden çok daha güzel görünüşe sahip bir amfiyle karşı karşıyaydım , Amfinin kombo halinin üstünü kesip , yeni tahtayla kapatıp normal bir kabine çevirdi kendisi , ve bir süre kabin masrafından kurtulmuş oldum . Gri olan ön grill de yakışmadıgından tweed kumasa siyaha boyamış Çok ta güzel olmuş , Her neyse uzun lafın kısası yıllar sonunda kafa kabin hasretim sona ermiş iken :D Selahattin abiye bir teşekkürü tekrar borç bilirim .
@hackeiommi Hakan abi buyur ilk sen gör :D
İşte 1-2 fotoğraf.
bfna.jpg
new amp.jpg
 
Cahilliğimden soruyorum tona bir katkısı var mı yoksa sadece görüntü için mi yaptınız?

Aslinda tona olan etkisi yok degil. Ama bu durum devrelerle veya preamp-poweramp olayiyla ilgili degil.

Kabin isi tona etki eder her zaman. Kabinin sekli, buyuklugu, yapildigi malzeme ve varsa kaplamasi, tolex vs. derken etki eden cok sey var. Ama ben bu alette az biraz seste bir hacim artisi oldugunu dusunmekteyim, eski haline gore. Kabini ayirmak iyi bir fikir olmus.

Gule gule kullan Arda, guzel olmus :)
 
Arda sakin sakin duralım diyoruz gaza getiriyorsun insanı, 10 numara iş olmuş , bu olayı uzun zamandır yapıcam bende vazgeçip duruyordum şimdi böyle görünce iyice niyetlendim.

Tolex ve grill cloth u nerden ne kadara aldın?
 
Dostum gule gule kullan gercekten cok hos olmus. tolex kaplamanin profesyonelligi takdir edilesi. Birkac sorum var bu konuda ben de bir baslik acayim :D
bu arada tweed kumasi nereden buldun, kaca maloldu sormasi ayip :D??
 
Tweed kumaşı zamanında panmüzikte çalışırken , Fender aracalıgıyla getirtmiştim , Çok bir şey tutmamıs olsa gerek 100 150 filan kargosu dahildir :D , Grill cloth sorusuna gelirsek arkadaşlar Gril clothu, Orjinal halinin gri clothu, Sadece siyaha boyandı , @tonguch Nicki ile selahattin beye ulasabilirisiniz. Tüm işlemeri kendisi yaptı,Başka sorular varsa alabilirim.
 
Geri
Üst