Gear4music.com Dan Alışveriş

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
gümrük.jpg
Arkadaşlar siparişi 19 şuatta verdim bu kadar hızlı geleceğini düşünmemiştim. bundan sonraki işlemler hakkında bilgi verebilirmisiniz. Hem bilgilendirme hemde site hakkında bilgi almak isteyenler için başlığım kaynak olsun.
 
Hatta ekran görüntüsü asayım da aklında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olabilir belki, vergilendirildiğinde kargo takip kısmının üst tarafında şöyle bi ibare beliriyor:

1.JPG
 
Uğur bey bir sorum daha olacak. Gümrükte fiyat belirlenip ekrana fiyat hangi aşamalarda geldi sizde ve de ekranda ödenecek tutar belirlendikten ne kadar süre sonra elinize ulaştı acaba. Bende hala sıfır tl olarak gözüküyor. Gümrüklendirme yapılmadı mı hala acaba?
 
Ben takip numarasız 300$ lık bir ürün aldım Amerikadan. Tam hatamı fark edip, NAPTIM BEN? PTT? KAYITSIZ POSTA? 300$? derken kapıya geldi, gümrük vergisini ödedim aldım :D
 
Arkadaşlar gün itibariyle amfimi elime aldım. Site hakkında bilgi vereyim. Site ingiltere de olan bir firmaya ait olup stışlar ingiliz sterlini üzerinden yapılmakta. Almış olduğum amfi diğer sitelerden daha uygun olduğu için bu siteden almayı tercih ettim. Üstelik hiçbir referans olmadan. Yurtdışında siteye yapılmış olan yorumları okudum. Herkes memnundu. Bir kumar oynayıp amfiyi aldım. hava yollarıyla aldıktan sonra 3 günde ürün Türkiyeye ulaştı fakat ptt de birtakım gecikmeler olması sebeiyle biraz gecikmeli aldım. Tavsiye edermisiniz derseniz ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hatta satış öncesi bir müşteri temsilcisiyle uzunca konuştum. Site üzerinden gördüğünüz fiyatlar kargo adresini Türkiye girince vat değeri düşüyor tıpkı thomann daki gibi. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Herkese iyi forumlar.
 
Ben de bugün aliexpress'ten fishman presys 301 enstruman preamp siparişi verdim, burda 150-200 arasında satılıyordu, ordan 60 tl'ye kargo dahil mal ettim. satıcıyla sipariş öncesi de yazıştım orjinallik ve iade teyidi aldım, 600 satış yapmış hepsi de 5 yıldız, bakalım sonuçları burada paylaşırım :)
 
euroya ben cevirdim poundu, biliyorum mantıken alınmaz ama sınırın altında olup da alınırsa (başka sitelerde ve piyasa fiyatı daha yüksek yurt dışında) ödeme detaylarıyla itiraz edebilirim sanırım değil mi?? bir de kargo ücretini hesaplamak için soruyorum avantajlı olacak mı diye :D.
 
selamlar korhan. bende 20 kasım tarihinde bir pedal sipariş verdim fakat ne bir takip numarası ne başka brşey verilmedi bana. sadece teslimat tarihini 3 aralık olarak seçmiştim henuz elime ulaşmadı. kargoyu nereden takip ediyorsun acaba. aydınlatırsan cok sevınırım
 
Hatta ekran görüntüsü asayım da aklında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olabilir belki, vergilendirildiğinde kargo takip kısmının üst tarafında şöyle bi ibare beliriyor:

47867 eklentisini görüntüle
selamlar. benım de benzerı bır olay basıma geldi. bu gumruk vergısı nereye odenıyor. aldıgım pedal suan istanbulda görunuyo, bense izmirdeyim. ptt kapıdamı alacak yoksa başka birşey mi?
 
Geri
Üst