Tüm Illerden Gönüllü Gitar Deneyicileri

Duyulan ihtiyaç üzerine, daha önce diğer bir forumda açtığım başlığı burada da açıyorum.

Benim daha önce amfi ve gitar bakmışlığım var. Madem ihtiyaç da oluyor, forumdaki hatırı sayılır dostları almak istedikleri ekipmanlardan etmemek adına gönüllüler bulmak için konuyu artık burada da açayım dedim. Aşağıdaki gibi bir de bilgi formu hazırladım şimdilik. Örnek teşkil etmesi için kendimle başlayayım:

Gitar bakabileceğim - deneyebileceğim zamanlar: Ağırlıklı olarak hafta sonları, şimdilik müsait olursam da hafta içi. İleride değişebilir bu durum.

Gitar bakabileceğim - deneyebileceğim yerler: Kadıköy, Kartal, Uğur Mumcu civarı.

Başlık çeşitli şehirlere uyarlanabilir veya başka şehirler için farklı başlıklar açılabilir hatta başlığın adı değiştirilebilir, bilgi formu geliştirilebilir, tamamı ile reddedilebilir ve çöpe ışınlanabilir veya bazı şartlara bağlanabilir. Önerilere açık bir başlıktır.

Ne dersiniz? Olumlu görüşler geldikçe, gönüllüler çıktıkça başlığı güncelleyeceğim.

EKLEMELER:

Adana - @Painkiller
Afyon (Merkez) - @7r7
Amasya - @yukselapo
Ankara - @arda4232, @devastator (Sincan, Eryaman, Etimesgut), @barocanrock (2015 eylül itibarı ile Kızılay), @blackfriday666, @welmour (Ayrancı, Kızılay, Tunalı, Çankaya, Bahçeli)
Antalya - @Zinagah, @TRM, @blink, @halililkay, @SLASH123 @soothsyaer ve @delfin müzik (Merkez)
Alanya: @greenfish
Aydın Merkez - @Slaughter (Şehir dışında olması ve yoğun çalışma temposu sebebi ile kendisi bir süre izinli, başlıktan azadedir)
Balıkesir - @pastel
Bilecik - @MehmetSunguralp
Bursa - @darKGuitarisT, @Berkay Aşar, @ÇokSinirlendim , @katilinek , @s.ozturk (İhsaniye, Beşevler, Ataevler)
Çorum- Buraya bakan arkadaş forumdan ayrıldı, yeni gönüllü aranıyor :)
Çanakkale-Merkez: @PRS Guy
Denizli - @Çağlar İlhan
Diyarbakır - @Grimreaper21
Elazığ - @insanatomystic
Edirne-Merkez @stotalyevsker (Hafta içi 5-6'dan sonra)
Eskişehir: @gretschci (Eğitim öğretim yılı içinde)
Giresun - @kogan (yaz zamanları; eğitim öğretimin olmadığı günler)
Hatay - Antakya @Oguz92 , @Stratmtrat

İstanbul
- @hackeiommi, (Kartal - Uğur Mumcu-Yakacık, c.tesi Kadıköy)@erenkavukcu,(Ataşehir), @gzf (Kartal Sahi, Atalar, Yukarı Mahalle)

@celal12345 (Beşiktaş, Taksim), @taureN (Beşiktaş, Taksim), @KaRaBaSH (Levent, Maslak), @ascetic (Tünel), @Reverberator (Yenibosna-Şirinevler)

@cakewalker (Kadıköy), @kubi_net (Kadıköy, Ümraniye, Taksim), @flyravenfly (Silivri)

İzmir
- @Blindeath, @dthakankoca, @sade_78, @Fuckir Pitch, @berdin123 (Seferihisar - BornovaEge Ün.), @sarabande, @ogulcaan , @holydeath (Karabağlar, Hatay, Göztepe. Hafta sonları) @darkafter , @jinop
İzmit - @timurhantt, @Kont_De_La_Fere
Karabük - @Kerem (Okul dönemi)
Karaman - @Moriyondo
Kayseri- @sonofmustaine
Kocaeli- @Göker TÜRKOĞLU
Konya - Merkez @kapci42
Kütahya - @Qwerty1234 (Ağustos 2015'ten sonra)
Manisa - @2013 , @_Mr_Crowley_ (Akhisar tarafları)
Mersin - @firatokan
Muğla - @cagcif (Merkez), @sandimas6 (Fethiye), @ozanali (Merkez, Marmaris)
Ordu - @BfrPower
Osmaniye - @Efrasiyab
Sakarya - @ii_range
Samsun - @helalmustafaabi
Sinop - @Kerem (Yaz dönemi)
Şırnak- Cizre-Silopi - @Yavuz2
Rize- @ymym
Tekirdağ - Merkez @yilmazyagiz
Tokat - @ExclusiveBFS
Trabzon - @ktlcn (nadiren, imkanlar dahilinde Ordu), @Yüksek
Uşak - @wolkN (Yaz dönemi)
Van - @AykanKK
Yalova - @y_cetin

@Wuthred : Silivri, Selimpaşa, Kumburgaz, Çorlu hattı

Düzenleme için @blink e teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Bende kendi adıma bir şeyler yazayım.

Gitar bakabileceğim - deneyebileceğim zamanlar : Salı-Çarşamba-Perşembe-Cumartesi-Pazar. (Stajım-parttime işim başlayınca güncelleyeceğim bu günleri)

Gitar bakabileceğim - deneyebileceğim yerler : Ankara Çayyolu ve civarı. (Ümitköy - Çayyolu - Koru Mah. - ve Eskişehir'e doğru giderken Çankaya Üniversitesi'nin bulunduğu Toki Turkuaz'a kadar her yer)

Deneyebileceğim enstrümanlar : Bas ve elektro gitar.

Edit : Kar varsa biraz sıkıntılı yalnız :)

Deneyebileceğimiz enstrümanları da yazarsak çok daha iyi olur aslında.
 
Valla çok güzel bir düşünce, çok güzel bir başlık olmuş abi :) Ağzına sağlık böyle bir ağ oluşturulursa gerçekten güzel olur.

Edit: Ben de Ataşehir Do-Re de ve Tünel tarafına gittiğim zamanlarda deneyebilirim arkadaşlar için. Yalnız hiçbir düzenim olmadığından dolayı istek üzerine vakit ayarlayıp gitmeye çalışırım ancak

Edit 2: Yanlış anlamışım galiba :D Ben uzak şehirlerde olan ve alacakları gitarları denemek isteyen fikir edinmek isteyen ama şehirlerinde olmadığından dolayı deneyemeyen arkadaşlara fikir olması için gitar denemek şeklinde düşünmüştüm. Aslında öyle ama bu tabiki yukarıda yazdığım gibi mağazadan gitar denemek değil de, 2. El alıcılar için gitarın sağlam olup olmadığını denemek üzerine yoğun galiba son gelişmelerden dolayı. Onun için de hafta içi Ataşehir, hafta sonu Kadıköy taraflarında akşam saatlerinde gitar deneyebilirim
 
Son düzenleme:
Antalyadan ben denerim. Şaka şaka ne denemesi burada o kadar çok adam varki bana sırada gelene kadar. Peh :D

Eğer gerçekten ihtiyaç duyulursa, gitar olur pedal olur bu tarz aletlerin işlevsellikleri, ilandaki ila uyuşup uyuşmadığına kadar incelerim. Yeter ki öğlen 1 den sonra buluşma ayarlansın. Biz de alet incelemiş oluruz.
 
Hatay da benden öyleyse. Elektro, bass, klavye, amfi vs yaygın kullanılan birçok enstrümanın denenmesi ve alışveriş esnasında yardımcı olmak adına elimden geleni yapmaya çalışırım.
 
Gitardan ve amfiden iyi anladığım pek söylenemez ama yine zorunlu hallerde işe yararım :)
Elektro gitar, amfi, pedal deneyebilirim.
Hafta sonları uygun olur, Şehir Muğla Merkez.
 
İzmir'den ben de boş zamanlarımda destek olabilirim.

Gitar bakabileceğim - deneyebileceğim zamanlar : Cumartesi öğlen 3'ten sonra ve Pazar günü.

Gitar bakabileceğim - deneyebileceğim yerler : Bostanlı, Alsancak, Çiğli, Karşıyaka ( Çok izbe yer olursa gitmem haberiniz olsun :D ) Bu çevrelerdeki stüdyolarda deneme yapılabilir. İyi ekipmanla video çekilerek falan...

Deneyebileceklerim - Elektro Gitar, amfi, elimden geldiğince de akustik, klasik, bas.

NOT: Aramızda organ işi yapan yoktur umarım :D
 
Yazları Giresun'da gitar ve amfi deneyebilirim. Onun dışında pedal vs. de deneyebilirim ama çalışıp çalışmadığını söylemekten öte yorum yapamam. :)

Not: Eğitim-Öğretim yılı içerisinde Şanlıurfa sınırlarındayım, ama şehir merkezine her zaman gitme şansım olmadığından yazmadım. Yine de bir ihtimal vakit denk düşerse Şanlıurfa'da aklınızda bulunsun.
 
Elektrik gitar ve amfi deneyebilirim..... Izmir de Şirinyer civarı ise rahat rahat denerim... Şayet çalıştığım kuruma ( Dokuz Eylül Üniversitesi ) gelirse satan arkadaş en uygun zamanım mesai saatlerinde... Özellikle Fender ve Gibson asıl igi alanım...
Hakan Bey yemek saatinde çıkar biner arabasına 10 km yol gider gitarı dener ordan alır, gider mağzadan kargo için paket yaptırır içine sinmez kendi elleriyle götürür kargoya verir sonra arar sorar sağlam geldimi memnun musun diye 10 numara insandır 2 gitar denettim ikisinide satın aldım ....
 
Hakan Bey yemek saatinde çıkar biner arabasına 10 km yol gider gitarı dener ordan alır, gider mağzadan kargo için paket yaptırır içine sinmez kendi elleriyle götürür kargoya verir sonra arar sorar sağlam geldimi memnun musun diye 10 numara insandır 2 gitar denettim ikisinide satın aldım ....
Iyi insanlar için herşey yapılır... Fazlasını Deniz de bana yapar...zaten 3 5 sağlam dost var...Yetiyor... Arada 2 3 karaktersiz ,para için şerefini satanlar olsa da ,iyi insanlar tanımak da güzel...
 
Geri
Üst