Solid Custom Guitars

8cm kalınlığında tek parça dişbudak gövdeler

@Manzini teşekkür ederim
 

Dosyalar

  • DSC_0439.JPG
    DSC_0439.JPG
    191.3 KB · Gösterim: 268
  • DSC_0438.JPG
    DSC_0438.JPG
    144.4 KB · Gösterim: 462
Bu da son olarak üzerinde çalıştığım carved top Les Paul. Bitince nasıl bir ton çıkacak merak ediyorum. Sapelli gövde (içi boşaltılmış), zebrawood kapak, maun sap, wenge klavye. Manyetikleri ERS kullanmayı düşünüyorum. Arkadaşım için ERS marka 2 tane P90'lı bir jazzmaster kopyası yaptım. 9 numara telde bile inanılmaz tok tonlar veren bir gitar oldu. Herkese tavsiye ediyorum.
 

Dosyalar

  • DSC_0469.JPG
    DSC_0469.JPG
    132.8 KB · Gösterim: 541
  • DSC_0463.JPG
    DSC_0463.JPG
    200.5 KB · Gösterim: 281
  • DSC_0461.JPG
    DSC_0461.JPG
    246.2 KB · Gösterim: 287
  • DSC_0468.JPG
    DSC_0468.JPG
    167.1 KB · Gösterim: 292
Merhaba @Can Temtek, hepsinin tanıtımını yapacağım. Arayı fazla açtım aslında fakat iyi bir gitaristle birlikte tanıtmak istiyorum bu gitarları. Ayrıca ERS manyetikleriyle birlikte ortak bir gitar projesi de kesin olacak. İlerleyen günlerde paylaşacağım hepsini.
 
Hocam Merhabalar,

Öncelikle gitarlarınız gerçekten leziz gözüküyor, İstanbul'a yolum düştüğünde hem bir çayınızı içmek, hem de denemek isterim.

Bir sorum olacak, set neck ya da neck through gitar yapma planınız var mıdır? Bir de, ben gitarın çizimini .step formatında, hardware'i de liste olarak göndersem, bunun üzerinde çalışabilir miyiz?
 
@PeeeDeee teşekkür ederim. En son fotoğraflarını paylaştığım les paul modeli set neck olacak. Kendi modelim üzerinde de çalışıyorum. İstediğiniz modeli dwg, dxf yada ai formatında paylaşırsanız daha iyi olur. Autocad ve Adobe Illustrator kullanıyorum. Step formatını bu iki programdan biri açıyor mu emin değilim.
 
Selamlar @SolidCustomGuitars ,
Uzun zamandır Coloroid adlı gitarın tanıtımını gözlüyorum. Yapılacak mı? Instragram'da gördüğüm kısa video çok hoşuma gitti. Gerek görsel olarak, gerekse tonal olarak çok hoş bir gitar gibi geldi. Tanıtımını görmek isterim :)
Aynen hocam. En azından coloroid in bitmiş halini görseydik. Ben de merak içinde bekliyorum:)
 
Uzun zamandır buraya yorum yazamıyorum. Yeni modeller ve logo üzerinde çalışıyordum. Çizimler bitti. Sipariş verdiğim parçalar gelince başlayacağım üretime. Coloroid'in yeni bir versiyonu ve semi hollow single cut bir gitar geliyor. Çok yakında...
 
Geri
Üst