Manyetik Önerisi

Öncelikle Jackson JS11 gitarım var.Manyetik değişimine kesinlikle ihtiyacım var , ama bana çok sert bir ritim tonu gerekmiyor zangır zangır gain açmak istemiyorum bana gerektiği yerde hız yaptıracak ama genel olarak sololarda duyguyu yansıtabileceğim bir manyetik lazım hatta 1 değil 2 manyetik lazım (bridge,neck) bu konuda aklımda bir kaç model var ama tonları hakkında pekte bir bilgim yok.

Aklımda ki manyetikler : JB TB4 , SH-10 , Dimebucker , '59 SH1N , Custom Shop '78 Model

( Aradığım ton açısından seymour duncan işime yariyacak heralde emg yazmadım onun için )
 
Dimarzio Breed, Seymour Duncan JB'e benzer karakter olarak, fakat midleri biraz daha az, daha dengeli tonlara sahip bir manyetiktir. Köprü için öneririm. Sapa da "59 veya Seymour Duncan Jazz oldukça yakışıyor.
 
Bence sololarda duyguyu yansıtabilmenin çözümü manyetik modifiyesi değil tuşeniz daha önemli bence manyetik hız yaptırmaz, ayrıca sahip olduğunuz gitar diğer tüm özellikleri ile üzerindeki manyetikler bence daha uygun olur. 500 TL lik gitara 500 TL lik manyetik bence gereksiz (manyetik modifiyesi bir hastalıktır) tabiki benimki sadece kendi düşüncelerim:D yinede değiştirecem derseniz sh11 köprü sh 59 sap manyetiği...
 
Geri
Üst