green

"green" şu anda Ankara piyasasında bulunan en iyi gruplardan biri. Üyelerinin her biri işini iyi yapıyor ya da iyi yapmaya çalışıyor. Özellikle basçıya dikkat etmeli derim ben. Adam cidden çok iyi...
 
selam.. aslında grubun üyesi olarak bir giriş de ben yapayım dedim bu forumu görünce ama kısmet değilmiş :) bizi izleyen, duyan ya da tanıyan varsa mesajlarınızı bekliyoruz. umarım dorothy bana kızmaz :) yazdıkların için çok teşekküler :) takdir ediliyo olmak hoşmuş :)
 
size kızmak bize düşmez levent bey :) bu gece dinlemeye gelemediğimiz için de üzgünüm.ama eminim yine muhteşem olacaksınız. tavsiyem odur ki düzeyliliğe devam.
 
bende yazayım

evet, burada forumda adımızın geçiyo olması ve levent'ten önce bir başkasının bunun başlatması hoş, mutlu oldum. green'de ki değişim ve gelişimin olumlu geri dönüşleri bizi mutlu ediyor, gaza geliyoruz resmen. bu hafta yeni 3 parça daha yaptık mesela. haftaya bir 3 daha, sonraki hafta (sevgililer gününe) bi 5 parça daha geliyor a dostlar! repertuarı dezenfekte ediyoz hayırlısıylan!

bu arada sayfamızı açtık (www.enterthegreen.com). test yayınında olduğundan pek interaktif değil ama forum, istek kutusu (jukebox) filan olacak ilerde. böylece "bu hafta hangi yeni parçaları yapalım yaw?!" derdinden kurtulup dinleyicinin isteklerini çalmış olacaz.

düzeylilik konusunda özel bir çabamız yok aslında dorothy. green böyle gelmiş böyle gidecek bence. ama yanlışımız olursa uyar emi ;)

8O

Ferhat
green-klavye
 
aslında sizden önce böle bi atılım yapmak bana düşmezdi ama,amatör rock grupları içinde adınızı göremeyince bu iş böle olmaz dedim :) sizi de seviyoruz ferhat bey :)
 
Çok garip bi forum olmuş burası bi gariplik var ama çözemedim. Yalan mı desem abartı mı desem ne desem bilemiyorum paranoya krizim tuttu gene sanırım ;)
 
merhabalar...
siteye ilk kez giriorm ama greeni gördüm hemen üye oldum :)
ankara da dinlediğim en iyi grup diyebilirim ve dinlerken gerçekten eğleniyorum her cuma gölgedeydim zaten çarşambalarıda da ifte yakanızı bırakmıycam artık ;)

bi ricam daha var,satisfaction çalın bi ara benim için :LOL:
 
evet

öniz askere gittikten sonra vokale batuhan geçti. 1 ay sonra da klavyede ben oldum (eski green'de klavye yokmuş). bu arada cem hollanda'ya yerleşti, yerine (bas gitara) levent geldi. elemanlarla beraber repertuarda hemen hemen tamamen değişti.

en eski green'den bir emre (davul), bir de özgür kaldı (gitar). en eski repertuardan da psycho killer kaldı heralde ;) . millet bu parçadan ne zaman sıkılacak çok merak ediyom? :kustum
 
Geri
Üst