Sorun Çözüldü

arkadaşlar pek fazl abir bütcem yok bu gitarın yanında birde extreme amfi ex6wd alıcam ben sadece kullanan arkadaş varsa tonları sorucam bir bilgisi olan söyleyebilirmi lütfen acil
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
arkadaşlar çalmamış olsanız bile yorumunuz önemli benim için kendim hakkında bilgide vereyim 2 yıldır klasik gitar çalıyorum ve artık elektroya geçmeye karar verdim çünkü kendimi yeterince geliştirdiğime inanıyorum artık çoğu şarkı klasik gitarla çalınmıyor
 
kardeşim mağazada dene sonuçta dibin dibi bir gitar fiyat olarak. o fiyat aralığında gitarları dene eline oturması önemli olan elinin rahatlığı. içine sineni al derim. ton olarak birşey bekleme. (ton yelpazesi olarak yoksa duyduğun seni memnun ediyorsa sorun yoktur senin için) kendimden örnek vereyim çin malı(adı sanı duyulmamış manasında) dime replikası var elimde. 4-5 sene önce 150 tl gibi bir rakama almıştım duvara asarım diye ama eşek herifin klavyesi o kadar rahat geldi ki favorim oldu resmen.
o amfiyi bilmiyorum almazdım yerinde olsam. o parayı gitara ekleyerek 2. el fena olmayan birşey alabilirsin. pc ye bağlayarak bir müddet idare edebilirsin bence.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
işte sorun orda elimin altında sürekli kullanabileceğim bir pc yok yani babam sürekli laptopu alıyor ve işten geleceği saat belli değil gitar bir arkadaşımda var tonlarını merak edip denedim daha ilk elektro gitar denediğim için sesini dinlemek bile hoşuma gitti bu kadar ucuz olduğundan dolayı bende güvenemiyorum ama ilk elektro gitarım olacağı için olmadı duvara asarım çünkü beenmezsem yazın sonuna kadar bi 2.el cort x6 parası biriktiririm diye dşünüyorum hem senin dediğin gibi klavyesi o paraya göre acayip rahat şu anki gitarımda çalarken acayip el ağrıları çekiyorum aynı zamanda f notasından ses alamıyorum teller çok sert sence şimdilikte olsa idareten almalımıyım ?
 
Markanın resmi bir sitesi yok, Facebook sayfası var orada da sağlam bir bilgi yok. Forumda da MR kullanan ne gördüm ne duydum. Bende hata olmasın diye Harmony Central'ın yorum kısmına baktım, "review" diye arattım, yok yok yok. Ya çok adi bir üretim, ya odundan yerli malı bir şey. Sıfırı da yoğun olarak Unkapanı'nda satılır. Tam kıllanılacak marka. Paranı elde tut, daha bilinen bir şeye yönel derim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
aynen bende çok kıllanıyorum ama yazın sonuna kadar beni idare edebilecek bir gitar olması yeterli 6 ay idare edermi diye düşünüyorum bende
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
6 ay idare ederse iyi çünkü yaz sonuna kadar para biriktiricem sonra param yeterse 2.el bi cort x6 alıcam inşallah
 
Merhaba arkadasım MRE3 istiyosan satısını yapan ithalatcı firmada calişiyorum. Aynı şekil amfinin ithalatida bizde. Ne kadara alcaksınız ürünü ve nerden alcaksınız özelden yazınız bana.
 
Çünkü ben toptancısı oldugum için mağazaların kaçtan aldıgını biliyorum. Diğer mağazalarında ne kadarlık bir kar marjıyla ürünü sattıgını biliyorum. Eğer uygunsa ürünü almasını pahalı ise almamasını belirtcem. He gizlilige acık bi durumu varmı yok. Burdanda yazılabilir ama konuda uzar gider bi nebzede onun için yazdım.
 
@rapboyz En Ucuz Gitar Elektro Manuel Raymond MRE3RD Fiyatı Bilisimport.com'da gitar bu gitarın en ucuz olduğu site(benim araştırmam sonucunda)
En Ucuz Extreme Amfi EX6WD Fiyatı Bilisimport.com'da amfide aynı sitede ve benim araştırmam sonucu en ucuz olan site burasıydı yanında gitar askısı pena kılıf felanda alıcam :)
Merhabalar. 176 Liraya bir elektro gitar aliyosunuz bu ürünlerin ithalati yapıldıgı firmada calisiyorum.Ürün için yorum yapmamı isterseniz iyi bir gitar değil. Kullanılırmı kullanılır sorun cıkarırımı cıkarmaz. Akord problemi yaratirmi ben suan öyle bi problem cikardiginida görmedim elimden 100 lerce geçmiştir bu ürün. Ama 170-180 Liralik fiyat uygun fiyatada aliyosunuz acikcası cok cüzi bir miktar kar ile satiliyor ürün. Cok birşey beklemeyin.
Amfi içinse yorumum pilli bir amfi o drive kanalı düşük gainde sonucta 6watt bir pilli amfi. Bütçeni arttirabilirsen baska ürünlere yönelmeni tavsiye ederim. 2. el piyasasınada bakabilirsin. Ama bütçem bu kadar daha cıkamam diyosanda al kullanırsın ama cok birşeyde bekleme idareten kullanırsın ürünleri..
 
Geri
Üst