Enstrüman Öğren - Online Müzik Eğitim Platformu

Müzik hakkında bir blog yazısı okurken, yazan kişiyi merak edip sitesine girdiğimde yapmaya başladığı bir projeyi keşfetmiş oldum ve bu güzel projeyi sizlerle paylaşmak istedim.

Enstrüman Öğren - Online Müzik Eğitim PlatformuEnstrüman Öğren

Malumunuz müzik konusunda internet bir derya-deniz. Ancak İngilizce-İspanyolca kaynaklar bu derya-denizin çok büyük bir bölümünü oluşturmakta. Günümüzde en azından ingilizcenin öğrenilmesi zorunlu bir dil olması garipsenemeyecek bir konu, ama illa ki herkes ingilizce bilecek/öğrenecek diye bir durum yok ülkemizde. Durum böyle olunca, müzik konusunda Türkçe kaynak bulmak da zorlaşıyor. Bahsettiğim proje ise, daha yapım-geliştirme aşamasında fakat çok güzel bir içeriğe sahip olacağına inanıyorum. İçerisinde "gitar-bas gitar- teori & armoni" gibi dersler konulmaya başlanmış, zamanla da sitenin büyüyeceğini düşünüyorum. Özellikle böyle bir sitenin, ders alma durumu olmayan, armoni & teori dersleri alamayan ama öğrenmek isteyen, kısacası kendi başına bir şeyler yapmak isteyen herkese yararı dokunacağını düşündüm. Bundan dolayı da paylaşmak istedim.


NOT : Projeyi yapan şahsı tanımıyorum. Bunu belirtme sebebim, ne zaman ki burada bir proje, bir etkinlik anlatılsa-paylaşılsa; "reklam mı yapılıyor" imasında bulunan cevaplarla karşılaşıyoruz. Bundan dolayı böyle bir not yazmak istedim.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst