Ipad Amfiye Bağlanabilir Mi?

Arkadaşlar vox ac4TV mini lambalı amfi aldım , acaba bu amfiyi ipad jamup pro progremı ile kullanabilmek mümkün müdür? yani ipad den çıkşı akıp sanki kabin gibi ,ipad' i de processor gibi kullanmak mümkün müdür? çok teşekkürler.

EDİT: Hem de ne güzel oluyormuş ... :)
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Aynen bende başlıgi actiktan sonra evde denedim, normal jamup actiktan sonra ipad kulak cikisini dönüştürücü ile kalın jak yapip ordan amfiye girdim super processor oldu mu sana oley...
 
Bende bias da olduğu için biasda power ve kabini iptal edip amfi önüne direkt koyuyorum bazen. Üst üste 2 preamp 2 kabin binmesin diye. Deneme yanılma en nihayetinde olmaz diye bir şey yok.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
işte böyle bağlıyorum..
image.jpg
 
ios 8.2 için daha çıkmamış az önce baktım da. Benim cihaz hala 8.1.2de jailbreak yaptığımdan beridir. Zaten çalışmasında sorunum olmadığından güncellemeyi hiç düşünmüyorum ki son güncelleme için jb yarım yamalak var kimbilir ne zamana tamamlarlar.
 
Vay bee. Teknolojiyi ne güzel kullanan insanlar varmış. İrig ile 3 senedir kulaklıkla boşuna cebelleşmişim. Hiçde bu durum aklıma gelmemişti. :)
Peki bu şekilde bağlantıyı yaptıktan sonra video kayıt yapma imkanı oluyormu? İpad'in kendi kamerası ile filan... Yada en basitce, video kaydı nasıl yapılır bu cihazla?
Amma teknoloji özürlüsüymüşüm onu anladım bak şimdi...
 
Ben denedim, kuru gitarı alıyor direkt dıştan gelen sesi almadı. iRig ile girince mikrofon olarak onu seçtiğinden dış ses mikrofonu es geçti.
Aynen hocam video kaydı yaparken kuru gitarı alıyor sadece. Gitarı efektli olarak almıyor maalesef. Belki aynı anda Garageband'den sadece sesi kaydedip video kaydını kameradan yaparak sonradan iMovie gibi bir programla ses ve video birleştirilebilir. Denemek lazım. Ben Auria (Ipad'deki en iyi daw bence) ile denedim henüz başaramadım. Auria ve video kaydını eş zamanlı açınca ilginç bir uğultu geldi.
 
Geri
Üst