Radical Noise

ya şöyle bi baktım burda radical noise gibi 1 grup eksik dedim. ve açtım bu başlığı. bu aralar grup hakkında pek 1 bildiğim bişiy yok. tek bildiğim max rockta hala listedeler okadar. grup hakkında haberleri olan varsa yazsında öğrenelim. bence türkiyede hardcore un babası süperler.....
 
Maximum rockda 56. haftalarda mı ne gündüz geceyi geçecek gibi.
Bir sorum olcak o programdan rockhard vcd kazandım.1 hafda gectı radyoyu aradım nereden alabılırım diye programda söyleyecek dediler.Şarkı öncesi Istanbul hariç heryeri söyledi.Şarkı bittignde söyledi yeri ama ben o sırada kitap okumakla meşguldum algılayamadım.Bilen varsa söyleyebilir mi?
 
Ne 56 haftası ya benim bildiğim 2 ay kadar önce 100 bilmem kaç küsurdu.O 156.haftadır.Grubun iki albümü var;Make a Wish,Plan B.İkisi de harikulade albümler.Güven Erkin Erkal çok sever bu adamları.Ve görüşleriyle de saygımı kazanmışlardır.Bu sıralar yeni bir albüm hazırlığı içindelermiş.
 
Dağıldı grup ne yeni albüm hazırlığı

Make A Wish böyle delifişek bir albüm pek ne yapmaya çalıştıklarını çözemiyorum gürültüden

Plan B ise mükemmel bir başucu albümü kesinlikle..Ayrıca Bundan Yermisin çok eğlenceli bir şarkı olmuş..Şarkı denirse artık...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
grup dağıldımı yaa gerçekten ben yeni albüm hazırlığında diye duydum. ayrıca max rock ta 150. haftayı doldurdukları için onun şerefine rockartın şubat sayısında bazenin klibi yayınlancakmış..........
 
yazık oldu bu gruba. make a wish albümünü hiç sevmedim sevmemde çok agresif vokal tarzları yapmışlardı. ama plan b harikaydı. hele dumura uğratan ilk parça angry son harika ötyesiydi.
 
Bazen

Sabahın sesi kulaklarımda.. Biri pencereyi açmış yine..
Ekşi yorgun bir tat ağzımda
Şehir gri kefeninde sakin, davetsiz misafirlerle tedirgin
Güne kararsız, yolum uzun

Hani olur ya bazen; gün bir öncekine özenir.
Hani olur ya bazen; gün hemen bir öncekine erişir

İşte böyle günlerde, hep uyumak istediğinde
Tam da böyle günlerde, umudu büyüt içinde..

Şehrin toprağı altımda inlese ufakça, irkilsem
Sesime ses verse bir martı
Yalnızlığın öbür ucunda bir dost daha var diyebilsem
Hani sen hiç gitmesen..

Hani olur ya bazen; kaçarsın herşeyden
Hani olur ya bazen; şarkı biter aniden..

Yaşam ağını örerken gözlerine,şarkı birden duruverse bile
Gözlerini ayrılık ıslatsa bile, umudu büyüt içinde..
 
Ben Uyan adlı parçasını çok beğenmiştim. Ayrıca melodiler gayet Türk müziğine yakın olduğu için biraz faklı, yani özgün bir hava veriyor. Make A Wish ve Plan B albümleri elimde var ve her iki albümde de uzun uzun enstrumantal tarzı birer parça var, bir tek onları ne diye oraya koymuşlar onu anlamadım. Yani bence gereksiz. Tabii kendi düşüncem.

Bir de Rapor2 diye bir hiphop grubuyla Çiz diye bir parçaya imza atmışlardı. Söz Rapor2 Müzik Radical Noise'du sanırım. Bu parça Radical Noise'un albümlerinde yok ama Rapor2'nin albümlerinden birinde bulabilirsiniz. Maalesef hangi albüm olduğunu bilmiyorum. Zaten Uyan parçası da hiphop tarzına yakınlıklarının bir göstergesi. Ben şahsen Çiz parçasını hardcore ve de hiphopu bir arada görmek isteyenlere şiddetle tavsite ederim.

Meraklısı için link:
http://oguzerkol.sitemynet.com/Gruplar/id8.htm
http://www.hammermuzik.com/radicalnoise/tr/1_index.htm

Ben de bir ara web sitelerinden birinde grubun dağıldığını okumuştum, nerdeyse bir bir buçuk sene oldu halbuki! Kendi siteleri de PlanB albümü çıkışından beri yenilenmemiş zaten.

Bu arada Hammer Müzik kendi sitesinde birkaç mp3 vermiş, aralarında Çiz parçası da var:
http://www.hammermuzik.com/radicalnoise/tr/mp3.htm

Sıkı grup(tu), hayata biraz faklı baksak da beğeniyorum.
 
Geri
Üst