Profil Mesajına Karşıydım. ;)

profil anlamı
is. 1. Yandan görünüş. 2. İnsanın yüzünün yandan görünüşü: "Yalnız, sakallı sert profilinin bir parçasını görebiliyoruz." -F. R. Atay. 3. Bir kişi veya eşya için ayırt edici özelliklerin bütünü. 4. Tutum veya eğilim. 5. mat. Yanay: Profil doğrusu. Profil düzlemi.

mesaj anlamı

is. 1. Bir devlet büyüğünün, bir sorumlunun belirli bir olay veya durum dolayısıyla ilgililere gönderdiği bildiri. 2. İleti: "Kendisi ile bir mesaj yollamak istiyorum." -F. R. Atay. 3. mec. Yazı veya sözle anlatılması amaçlanan duygu, düşünce.

"yandan görünüş iletisi" gibi bir anlamı olan uygulama saçma değildir de nedir???
 


Ben bu mesajlara karşı değilim. Profil mesajı'na karşıyım.
 


Ben bu mesajlara karşı değilim. Profil mesajı'na karşıyım.


Haftasonu programlarında kameranın önünden geçen çocuk gibi hissettim kendimi bende çıkmışım arkada Komşular yetişin :D
 
Sanki profil mesajı yazabiliyorum da ben diğerlerinin yaptığı gibi profil mesajı ile reklam yapmayı tercih etmiyorum. Üyeler arasında ayrımcılık yapılıyor. Fırsat eşitliği yok. Ben bunu dile getirmek için profil mesajına karşı olduğumu da başlık açarak belirttim. Ancak sorunum çözümü yerine uyarı alıyortum. Hiç de adil bir durum değil!!!
Haksızlığa ve ayrımcılığa karşı olduğum için profil mesajına karşıyım!!!
 
@devastator profil mesajına karşı olmaya devam ediyor hala!!!

@@replicant demiş ki:
"İlanlarınızın reklamını alım satım bölümü dışındaki bölümlerde yapmaya devam ettiğiniz takdirde siteden uzaklaştırılacaksınız."

Kesinlikle "yönetime bildir" tuşuna basmış bir üyenin şikayeti üzerine bana bu mesajı gönderdiğinizi düşünüyorum.

Sayın site sahibi. "yönetime bildir" tuşunu kullanarak açtığım başlıktan ve bizzat size ö.m. atarak da ulaşmaya çalıştım. Yani profil mesajı yazamadığımı defalarca forumda dile getirdim. @@diabolique ile de görüştüm ve size ulaşmaya çalıştığını fakat ulaşamadığını söyledi.

"Profil mesajları" kısmından da herkes sattıklarının reklamını yaparken benim profil mesajı yazamadığım için alternatif bir yol çizmem sizin çözüm üretmemenizin sonucudur. Eğer alım-satım bölümü dışında satış veya alım ile ilgili reklam yapmak siteden uzaklaştırılmayı gerektiriyorsa "profil mesajı" bölümünde reklam yapanların durumu ne olacak???

Bilginize rica ederim.

Selçuk ÖZBEK
 
WP_20150414_003.jpg

Bence faydalı. Bakınız resimde alüminyum profil üzerinde bir mesaj görülüyor. Gayet işlevsel.
 
Geri
Üst